August 28, 2009

JOM KELUAR.....

Hurmmmm.....fuh lega rasanya bila semua entry dah publish kat diaries kesayangan aku nih...yelah bosan jugakkan nak kena buat banyak2....kadang2 tu sampai tak ingat pun ada jugak..cuma aku ni jenis detail sikit org nya....kalau dah tak ingat nak tulis apa...apa salahnya kalau tulis je kat note book yg senantiasa ada dalam beg aku ni ha...yelah ..kalau ada BLACKBERRY kan best...hahhahahhahahhahhahhaa.....berkenan la plak Blackberry ni......tapi agak mahal jugak ye....nanti tunggu aku banyak duit lah dulu...huhuhuhu...statement cam minta simpati je ni...nanti tunggu NOKIA dan IPHONE rosak....baru tukar BLACKBERRY...tu pun kalau ada duit la..hahhaahhahhahhaa...tak kisah apa pun janji boleh cakap dan boleh hantar sms ....


jap lagi aku dan anak2 nak keluar pi shopping kat KLCC plak....ni kira last shopping utk bab raya kat KL lah....tgklah apa yg patut nak beli kat sana nanti..beli pun utk anak2 je..aku punya nanti tunggu HB aku jelah...yelah dah ada suami..tak kanlah aku nak kena sediakan sendiri plak....suami la yg kena uruskan...dah tanggungjawab suami kan.....betul tak....aku cuma nak selesai utk anak2 je dulu...bila keperluan dia org dah selesai..barulah lega sikit...nak keluar acap kali pun malas la....maklumlah bulan2 puasa ni kan.......paham2 jelah....so hanya pegi tempat yg nak dituju je..takde nak melilau-lilau sana sini...penat wehhhh..


oklah nak masuk mandi dulu...hehhehhee...then nak keluar dgn anak2......


bubye...

3 Comments:

Shifu67 said...

duk kat kl... jgn bawa balik virus ke kelate dah le.... hehehe

lily lotus said...

selamat berbuka...

DatinDiaries said...

Shifu: hehhehhee......bila la nak hilang virus tu ye....hurmm..hhee


Lily: bila nak berbuka puasa sama2 ni..hehhe