June 17, 2009

HADIAH HARI LAHIR......












Seperti yg aku katakan ...HB aku adalah org yg pertama ucapkan 'SELAMAT HARI LAHIR' utk aku....dia siap tunggu depan jam......tepat jam 12 tgh malam semalam dia call aku dan nyanyikan lagu harijadi utk aku...aku hargai sgt.......ingatkan dah lupa....


lepas tu adik aku.......serta kawan2 semua......tak kira la kawan kat mana..kat Tagged aku memang penuh dgn ucapan dan message..tak larat nak membalasnya.......terima kasih..terima kasih...terima kasih....aku ucapkan kepada semua yg mengucapkan selamat hari lahir utk aku dan mendoakan aku......maka sudah genaplah kini umur ku 33 tahun......bukan 22 ye.....hehhehe...


HADIAH....hurmmm terima kasih aku ucapkan kepada suami terchenta di atas hadiah itu.....tak kisah apa yg u belikan utk i...sama ada murah atau mahal.......aku tetap hargainya......asalkan ianya hadiah dtg drpd u sendiri....tapi nampaknya dia mendengar keluhan aku tempohari...di mana HP aku selalu rosak...ada faedahnya jugak aku bersuara dlm diaries aku rupanya ni.....berhasil.....tulisan aku nampaknya........HB aku hadiahkan aku IPHONE.......nampaknya lepas ni tak payahla aku nak tgk muka Mr Lee lagi........sempena hari lahir ku..akan aku rasmikan IPHONE tu malam ni.......banyak nak kena study ni.....biasala mula2 kan...lepas tu mahir la nak guna mcm mana.....sekali lagi aku ingin katakan....segala pemberian dr u...i memang hargainya....bukan harga yg menjadi ukuran ...tetapi cukup sekadar u bagi HADIAH ( hehehhehhehhe ) tanda ingatan u pada hari istimewa dlm hidup i..........



apa pun terima kasih Baby ( wah...wah..) ucapkan kepada u diatas kasih sayang......dan pengorbanan yg di berikan utk ku.....semoga perkhawinan ini kekal sehingga ke hujung nyawa.......dan terima kasih kerana mencintai aku sepenuh hati..........



LOVE U ALL SO MUCH.......Muahhhhh...

10 Comments:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

datin, ckp kt dat0, sy nk iphone jugak b0le x???
huhu...

bOnda said...

bertuahnye badan =)
iphOne apple tu ada lam wish list saya =)

Alicia said...

HAPPY BIRTHDAY BEB!!! SEMOGA PANJANG UMUR DI MURAHKAN REZEKI....SIHAT SELALU. YG PENTING U HAPPY WITH UR FAMILY.

DatinDiaries said...

solo: hehehehee..bleh...tapi kena jumpa dulu la..


Bonda: ari tu dok tgh2 syok YM ....bleh terputus plak..line teruk btk la.....


Alicia: tq beb..bila la kita nak jumpa agaknya ye...best jugak kalau jumpa dgn semua rakan2 bloggers..tak nak buat ke plak.....ni semua2...

Dato' S said...

Selamat hari lahir yg ke 33...

Love U... Cheers!

ina said...

Wish you , Happy Birthday ke 30an.Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Amin.....

Shifu67 said...

hahaha... ko tak kisah hadiah apa eiii.... macam la org tak tau ko dah kenen2 hset tu.... hahaha

hepi besdayy

DatinDiaries said...

Dato's : thanxs.....love u so much...


ina : huhuhu umur dah meningkat nih...terima kasih ye..


Shifu : hhehhehhee....ko ni memang la suka sgt ye.......diam2 jelah..buat2 tak tahu jelah ye.....hehheheee

bOnda said...

eh, takpe..
kat Opis pun YM tu sOmething yang 'prOhibited'! huhu..curi2 je tu =p

DatinDiaries said...

Bonda ; hehehhhee....kita sambung YM plak ye....huhuhu