May 21, 2009

LIMITED EDITION........

jom kita mulakan..........di manakah persamaan di antara 2 jejaka ini....adakah tang rambutnya...atau janggutnya.........hhehehhehhehhee..........sila berikan komen ikhlas anda terhadap 2 jejaka hensem ( hensem ke...huhuhuhu ) ini......hahhahhahhaa......mulakan dr sekarang.....










Hehehhhehee....satu entry yg menariknya di sini.......Limited Edition........bukannya apa....saje je nak berkongsi dgn kawan2 bloggers aku yg baik hati gitu.........hehhehhe


ni boleh di katanya entry yg agak special jugaklah.........memang tak ada di mana2.....dalam Malaysia ni hanya 3 blog je yg terpampang wajah jejaka2 ini...hehhehhe......seperti yg aku katakan tadi..hanya nak berkongsi pendapat dgn anda semua jelah.......kita tgk ada persamaan tak di antara dua jejaka ini.....adakah rambutnya........janggutnya......matanya... rasanya tak ..huhuhuhu...hanya pembaca sahaja yg boleh menilaikan sendiri....



Jom kita mulakan..........

6 Comments:

shada JD said...

sama tang misai and rambut je.
and mata sket.haa...dengan janggut sekali!

tapi tetap pilih baju biru sbg jejaka idaman.HUAHUAHUAHUA.

(kang tak pilih ada jugak yg kene tinggal tepi jalan.SOBS)

eh,aril tu comel jugak kan?ahhh...comel sangat!!

HAHAHAHA

ani_hasrul said...

wakakakka...lawak ar...

DatinDiaries said...

Shada: jgn gelak lebih2..nanti kena tinggal tepi jalan weh......

mata tu sikit jah...tak banyak pun....hak sama tu..rambut dgn janggut...

huhuhuhuhuhu..........tgk mata baju biru tu cam..terkejut je tu......hahahhahhahhaa



ANi: hehhehehe...bagi la comment ani...hehhee

JD-Kiss said...

hahahahahahaha

Dato' S said...

huhuhu....

Mula2 terkejut gak tgk gambar ni..

Yg atas tu kenal sgt... tp yg bawah ni, cam pernah nampak! hehehe

Ada sama tang janggut..

DatinDiaries said...

JD -Kiss: weh......gelak sakan weh....



Dato'S : hhehehee.......ho la janggut jah hok samo