April 17, 2009

SUASANA MAJLIS HARIJADI.......

inilah dia kek birthday tahun ini.........ala kira okeylah kan....hehhehheeedah cantik...cuma kurang tinggi je...hehehhehee......apa2 pun aku suka kek ini.......utk pengetahun sampai sekarang aku dan anak2 tak makan dia punya baju.....hehehhee....simpan dalam frezer...hahhahhahaa.....buat harta pusaka ke apa.......takde masa nak makan......

warna-warni gitu........boleh buat kanak2 meleleh air liur basi di buatnya.....bukan budak2 je...aku tgk ramai yg mak2 dan bapak2 budak yg makan....hehhehhehheee


cup cakes ...di susun dgn begitu kemas....tapi aku tak sempat nak makan satu pun..hehhehhehe...takpe..yg penting semua tetamu aku dapat merasainya dah cukup....tahun depan kita buat lagi meriah ye.....




hi Bonda...terima kasih kerana sudi dtg ye





dalam ramai2 anak yati,...anak inilah yg paling kecik.......dan anak inilah jugak yg menyentuh hati aku.....sedih plak aku pandang mata dia....mcm sayu..tapi dia dalam keadaan gembira.....betul2 buat aku tersentuh...insya'allah kalau ada rezeki dan umur panjang nanti.....aku pasti dan pasti tak akan lupakan anak2 yatim ni semua..........akan di jemput dan pasti di jemput lagi......

anak2 yatim ( lelaki ) yg sememangnya nampak betul2 happy pada malam tersebut....apa taknya...asyik kena nyakat kat aku je..hehhehhehehhee

Chicky kepanasan....rest kejap..pastu sambung balik ye....hehhhehehe

ha...ni la dia Chicky......cute jugak orgnya...hehhehhehee...ayak..boleh main2 cabut kepala ke plak chicky.....



mcm terkezut je ni....tgk apa tu...hhehehee

mari...mari....sape nak belon ni....

baby kecik ni pun tak ketinggalan pakai topi rambu ramba gitu...hehhhehehhee









Kita ikuti je segala gambar2 kat atas ni dgn sebaik yg mungkin....hehhehhehee....




kesemua gambar di atas sudah membuktikan betapa meriahnya majlis hari lahir anak2 aku pada malam tersebut......kita layan je gambar ni ye.....lagipun u all nak tgk gambar je..bukan nak baca celoteh aku kan...hehhehhehheee.......nasib baik..kebetulan aku pun takde idea nak tulis........so u all layan gambar jelah ye....




zasssssssssssssssssss.............

2 Comments:

masviona said...

wah meriahnya besday anak2 ahkak....tetiba saya lak yg berkobar2 nak wat besday party untuk anak saya...hikks tp idak ler sebesar party ahkak nih.....yg ahkak punya nih grand giler

DatinDiaries said...

masviona : hehhehee.....takdela besar pun..biasa2 je...tu kawan2 je tu yg meramaikan...bolehla buat birthday anak tu......tak kisahla mcm mana persiapan pun....asalkan anak2 happy..betul tak....