April 17, 2009

PARTY TIME.......

mari semua anak2 ku....masuk ke dalam ....dan menjamu selera bersama Chicky........

aik....ada jugak kat belakang tu yg nak interfremo jo kojenyo........huhuhuhu......

jom kita masuk ke dalam.....mari..mari....mari....




Dik Ya nampak cam takut2 je mula2nya........lepas 2...3...kali barulah ok......

anak2 aku lebih mesra dgn Chicky.......nampak happy sgt.........



SURE HEBOH berlaku di rumah aku kali ini.....hehhehhehee.....


anak2 yatim ( perempuan ) menunggu giliran utk mengambil Chicky Meal utk setiap seorang..

happy family............

asyik tersengih je aku malam tu..........hhehehee




bersama dgn anak2 kesayangan ku....

terima kasih kat kawan blogger baru ku..iaitu BONDA kerana sudi dtg ke rumah aku malam tu....tak sangka jugak dia dtg..hehhehhee..baru je kenal kan..tapi cepat mesra.....di sini juga saya ingin memohon maaf jikalau malam tu saya tak sempat nak berbual panjang dgn kawan blogger iaitu BONDA dan SHIFU....terima kasih kerana sudi dtg ke teratak saya....










Wah tajuk...omputih gitu........dah la lama bebenor aku tak update diaries kesayangan aku ni....bukannya apa.....coz memang ada problem.......dan nak kena ambik masa aku nak belajar satu persatu...hehhehhee.....lepas tu baru la aku akan aktif5 balik...hehhee.....cuma korang jgn pengsan baca dahla...banyak nih..topic yg aku hold ni semenjak 2 menjak ni....nanti aku bongkarkan ye.....heh heh heh.....


mcm biasa jugak..masih lagi dgn tajuk 'Birthday Party'.....



jadi cakap atau tulis banyak pun takde benda jugak.......lagipun masih lagi buntu tak tahu nak karang apa....so kita layan gambar jelah dulu ye......sementara aku mencari idea.....ngeh..ngeh...

4 Comments:

bOnda said...

hehehe, saya berterima kasih banyak2 sbb sis sudi jemput saya..saya pun tadOk geng klate sangat =p kebetulan saya balik Klate and ada kawan se-blOgers, nak kenal dengan lebih mesra gitu =)

alamak, saya tak nampak gamba aa..mencik betOl PC Opis nih..grrrr..nanti malam karang saya bukak lappy kat umah ye..

DatinDiaries said...

BONDA : heehehee...memang line skg ni teruk sesangat...huhuhu...

ada gambar tu...cuma tak sempat nak beramas mesra gitu..hehhe

bOnda said...

hahaha gamba 1st tu tak semengah betOl gua..=p

sis, seganlah hadiah tak seberapa..huhuhu..tu pun tak sempat nak wat kad =p hOpefully ur gegirls like it =)

DatinDiaries said...

Bonda : hehhhehe....bukan gegirl je suka...mummy dia pun suka....ala2 bunga rose gitu...hhehee...cantik......thanxs ye