March 6, 2009

SHOPPING MOPING.....

ha....kawan2 jom kita tgk baju kali ni.....ni sesuai la bagi yg suka bergaya ala2 vouge dan sexy gitu.......bila aku tgk kat blog tu kan memang banyak baju yg cantik2 tau....aku ambikla 1 helai dulu utk permulaan..hehehhee.....ni aku dah mintak kebenaran tuan empunya BAJU tu utk di letakkan dalam diaries aku ni....yelah bukan apa..utk di kongsi bersama..manalah tahu kot2 ada yg berminat jugak kan..hehehehehe.....ok jom kita tinjau baju apa yg terdapat kat situ......Zassssssssssssssssss



so sexy kan dress ni ye.....sesuaila utk makan malam ke........atau mana2 aktiviti seterusnya...hehheheee

baju ni plak...memang cute sangat..ala2 kecil molek gitu...ish aku plak yg lebih2 kan..takpe janji kawan2 aku jugak nampak cantik...

ni plak sesuai la utk bersantai di hari minggu....kalau tak nak nampak sgt keseksiaannya ni...boleh pakai baju lain kat dalam tau....baju ni memang cantik sgt2...dan sexy....wah....mcm aku plak yg jual ye.....hehhehehe

ha...aku beli yg ni la..harganya murah je.......nanti anda tgk sendirilah ye..banyak lagi pilihan yg ada kat sana......nanti u all klik la kat www.tbc-shopping.blogspot.com

cantik kan baju ni......yg bestnya manik2 kat bahagian dada tu..memang nampak menarik sgt2...simple tapi nampak ada class gitu.....








Sekarang ni senang je nak shopping kan...mcm2 pilihan yg ada...murah2 la plak tu.....kalau anda tak percaya cuba anda klik kat www.tbc-shopping.blogspot.com
semuanya cantik2 baju kat situ....sesuai bagi semua peringkat umur.......aku plak dah beli yg colour pink tu..hehhehhee.....coz cantik sangat baju tu.....tunggu masa je nak pakai......hehehhee...

mcm aku plak yg berniaga ye..takpe coz dah baju2 ni semuanya cantik..so aku naklah berkongsi kan....:-p

anda juga bolehla jenguk2 kat situ ye....tgk dan pilih yg mana sesuai.....cantik dan yg penting harganya pun murah........ :-p

4 Comments:

Shifu67 said...

bab ni kawe tak leh masuk campur ni... hehehe

DatinDiaries said...

Shifu : hehhehhee...beli la kat pelayan yg pakai baju dalam tu..hehheh

Shifu67 said...

errrr... yg tu... baru kena masuk campur... hehehe

DatinDiaries said...

Shifu :..hehhehhee..gatai no..