March 24, 2009

PERSEDIAAN BAGI BIRTHDAY PARTY.....

hurmmmmmm ada jugak baju hitam tu ye...............senantiasa di sisi aku........hhehhehee....tak QKK ke......hahhahahhahahhaaa

terima kasih jugak ye KFC utk satu plastik besar belon ni........lagi meriahlah .....kalau banyak belon kan.......budak2 mesti akan seronok........dan banyak lagilah yg akan aku berikan kepada setiap kanak2 yg dtg ke rumah nanti......

cutenya kad jemptan KFC ni ....tapi aku belum tulis apa2 lagi............tak sempat......esoklah kot.....

tokey KFC bagi seluruh Kelantan......thanxs ye,......kerana banyak bagi keistimewaan utk saya....hehhheheee......



baru lepas settle bayar deposit RM.................. utk KFC.....kak maria ni memang best....sporting sgt2...hehhehhehee...nanti jemput dtg ke rumah ye....

buat tempahan riben utk diletakkan pada hamper nanti....nak buat sendiri tak pandai...huhuhuhuhu.......pilihan tempat....sudah pasti kat CINTAKU....















Hurmmmmmm.....penat pun belum hilang lagi ......seminggu aku kat KL..balik je KB memang ada banyak bendalah yg nak kena aku buat ni.......hurmmmm biasalah....birthday party anak2 aku pun dah nak dekat dah ni......tinggal beberapa hari je lagi.......


Dik Ya birthdaynya 14.04.04.......manakala kakak dan adik plak pada 08.07.02.......so bila aku fikir2 ni....aku nak buat sekaliguslah...bukan apa JIMATKAN KOS dan TENAGA hehhehhehhehhehe......ni hanya buat birthday kat rumah je dulu.......tu tak masuk kat sekolah masing2 plak...mesti ada permintaan punya..huhuhuhuhu......takpe asalkan anak2 aku gembira dah cukup bagi aku....

kali ni ada kelainan sikitlah majlis harijadi anak2 aku ni.....selama 6 tahun aku hanya ambik MC D je......bersama Buddy dan apa ntah nak panggil.....tapi kali ni aku jemput KFC plak yg dtg.....memang meriah habislah......jemputan aku plak....di anggarkan 100 buah proton perdana.....35 bikers dan lain2 keretalah........aduiii...pening jugak tu nak buat makan2...ni nak kena panggil org2 kampung jugak yg menolongnya...aku aku dgn mak aku..memang confirm pengsan aku di buatnya........

kawasan rumah ni pun belum di bersihkan lagi...iaitu rumput rampai ni nak kena mesin.....tu semua mayb aku suruh org buat pada 3hb ni kot......dan segala2 persiapan makanan akan di uruskan secepat mungkinlah......kali ni majlis sambutan hari jadi anak2 aku ni...akan aku buat kelainan sikit.....bukan seperti yg aku buat sebelum ni.....

hari ni jugak aku dah siapkan separuh kerja aku...cuma kek je belum aku tempah ni lagi...dok pikir ni....kek mcm mana la yg aku nak...jap lagi nak search kat Google jap.....nak buat cup cake lagi....fuh pening........hari ni aku hanya sempat siapkan buat tempahan khemah ......tempahan makanan utk kanak2.......beli barang2 yg nak buat hamper nanti dan sebagainyalah....memang buzy gilerlah.........

apa2 pun aku mengharapkan agar anak2 aku gembira dgn apa yg aku buat utk anak2 kesayangan aku ni...tentang budget tu RAHSIA..............

turut serta yg memeriahkan majlis sambutan hari jadi anak2 aku nanti.....tak ketinggalan aku jugak menjemput anak2 yatim seramai 44 org dan kanak2 istimewa seramai 15 org...semoga dgn kehadiran mereka ini semua....majlis anak2 aku bertambah meriah...

AMINNNN............

4 Comments:

cik wanie said...

wah bestnya,
bertmabah best kalau wanie hadirkan,
hik hik hik hik...

majlis tue 04.04.09 atau 14.04.09????
hurm...

jauhnyer lah kannnnn

DatinDiaries said...

Wanie : majlis tu 04.04.09 ni nanti...ala dtgla ye......

fADzly (wAK) said...

wah..meriah sungguh..
seronok la bebudak tu nnti..hehe

DatinDiaries said...

Fadzly..: tu la pasal...yg penting anak2 saya gembira dan kanak2 yg lain jugak gembira......