March 24, 2009

WHITE CONSOLE TABLE....

ni bukan apa....HB aku nak tgk betul ke tak aku makan sikit je nasi....hehhehehhehe....ha ini buktinya......makan tak sampai separuh senduk je......huhuhuhu.......hari ni dah 3 hari aku diet,......ntah menjadi ke tak.......aku pun tak tahu....muahahahahhahahhaa

yg ni pun aku ambik jugak.....cantik kan....simple je.......dan yg pentingnya mesti colour putih.....

ha..yg ni aku ambik satu.........cantik kan.......bolehla letak frame gambar jugak....dan apa2 hiasan jelah.........yg penting aku memang minat colour putih.....

boleh kata semuanya cantik2....dan kiut miut je.....colour putih ni memang cantiklah........nampak simple je.....

ha....semua gambar dah siap masuk dalam rumah masing2......tapi masih ada lagi yg takde rumah ni......nanti minggu depanlah aku pi beli rumah baru plak....hehhehhehhehee


ambik Dik Ya kat sekolah dulu..........memang suka sgt bergambar....geram betul aku.........dia selalu kena cubit kat pipi.....aku betul2 geram..coz dia kecik sgt........huhuhuhuhuhuhu.......eiiiii.....geram weh...











Huhuhuhuhu cakap omputih la plak di pagi hari ni......waaaaaaaaaa....aku dah bosan tahap gaban ni dok kat rumah.............tak tahu apa nak buat lagi......pagi tadi hantar anak sekolah...pastu balik rumah...pastu buat bodoh jap......pastu tak tahu apa nak buat lagi dah.......dah boring sgt sambil dok tunggu nak ambik anak2 sekolah plak.......update la diaries kesayangan aku ni jap.....

semalam aku singgah kat jual barang2 perabot ala2 english punya consept la kan.....aku memang minat giler dgn colour putih ni......tambah2 kalau ada bunga2 ala english gitu....memang aku akan cairlah......tilik punya tilik...berkenan la aku kat satu console table yg kecik ni.......so apa lagi rembat la satu.....ni ada yg berkenan plak kat satu lagi.....memang cantik sangat2......


console table yg kecik ni aku diok pikir2 nak letakkan segala frame gambar yg aku beli tempohari tu.......ni pun tak cukup lagi.....mayb jumaat ni aku ke kl nak tambah sikit lagi frame gambar tu......memang agak bz lah aku ni......nak sambut harilahir anak2 aku ni......setiap tahun mcm nilah aku..pening kepala je kerjanya...nak buat persediaan...tapi kali ni sambutan memang amat luar biasa lah......dan aku mengharapkan agar majlis ni akan berjalan dgn baik.........

9 Comments:

ani_hasrul said...

lawanyer console table tu.....berkenan iiiii............ beli kat ner tu datin????????huhuhuh..........

ani_hasrul said...

sy pun tengah diet gak.....huhuhu.... terpakse la,skrg menu hari2 nasi putih + ayam goreng @ ikan goreng x pun ayam bakar @ ikan bakar,tu pun ambik tghari je la,,,,,, dah tujuh hari makan cam tu....huhuhuhu

DatinDiaries said...

Ani...: kat depan mother house tu.....kat jalan apa ntah..hehhehehe....ha ingat tu makan biar berpantang tau..........

Dato' S said...

Petang ni main badminton.. Nak jaga badan jgk ni.. hehehe...

DatinDiaries said...

Dato'S : main badminton dgn officemate ke....

Dato' S said...

yup.. hari selasa main badminton dgn officemate... hari khamis main badminton dgn PROPERD...

Stamina kena kuat wooo... huhuhu...

DatinDiaries said...

Dato's : hurmmmmmmmmm harap2nya kuatlah ye STAMINA tu ye.......hehhehhehehhe

Shifu67 said...

ko diet.... baru 3 hari diet..... hahaha.... sekali lagi.... hahahaha (sambil guling-guling)

tu nasi masa ko ambil gambar.... nasi masa ko makan pinggan lain.... tu belum kira nasi berlauk pagi tadi kat kedai depan smart readers tu.... hahaha.... hahaha.... (guling-guling lagi)

DatinDiaries said...

Shifu :HUHUHUHUHUHUHU....ni ada yg nak kena DUSHHHHHHHHHHH........dan PANGGGGGGGGG........ni .......( sambil muka menahan marah dan merah )

huhuhuhu.....betul la diet ...huhuhuhu......ari ni dah 4 hari maa...naik juling bijik mata menahan kelaparan....huh......DUSHHHHH skali lagi