March 4, 2009

PERSEDIAAN AWAL....

ini adalah hadiah2 dr HB utk puteri2......nanti....yg aku punya belum beli lagi utk dia org.....nanti pi KL ni lah aku beli....lagipun banyak benda yg aku nak kena buat persediaan ni dulu...nak kena buat list ni..apa yg perlu.......dan apa yg nak kena tempah ke apa ke.....fuh memang banyak kerja lah ni.......nanti tunggu HB aku balik lah.......bolehlah uruskan hal yg lain plak...

ini adalah di antara birthday card utk di berikan kepada puteri2 aku........cuma tak tahu siapa yg punya.............suka tgk design card ni.........semuanya cute2....















Hurmmmmmm.......sambil2 dah ada JJ ni...terusla HB aku beli hadiah utk anak2 pompuannya sempena birthday dia org nanti......mula2nya aku dgn HB nak kongsi je hadiah tu......lepas beli je.....aku cam terfikir plak.....hurmmmm apa salahnya kalau aku beli yg lain kan.......ni kira HB aku yg beli lah...nanti aku akan beli yg lain lah utk mereka......dah ada idea nak beli apa.....tapi tak bleh bagitau.....tungguuuuu.....

kali ni memang meriahla sambutannya....harap semua jemputan sudi dtg bagi memeriahkan lagi majlis harijadi puteri2 aku.........dalam kepala ni memang dah mcm2 idea yg nak aku buat...dan mcm2 jugaklah perancangan yg aku akan buat.....tunggu HB balik lusa ni..baru aku nak bincang dgn dia..apa yg patut nak dibuat.....kali ni memang agak berlainan ckit dr tahun2 yg lepas.....tahun ni memang agak besar jugaklah majlisnya nanti...coz ramai jemputannya........itu nanti aku story kat N3 lain ye.....

hadiah HB aku utk puteri2 ni memang cute sgt.......dan aku tahu anak2 aku pasti akan suka.....yelah biasala budak2 pompuan mesti suka....gerenti punyalah.....

thanxs sayang......

4 Comments:

Anonymous said...

hai datin.u nie datin betul ke?ke saja guna nama datin?i ngah baca entries u ni.hangat betul ya diaries awak.biar apa orang nak cakap pasal kita jangan kita cakap pasal orang.
u nie contoh datin yang bagus tak sombong dan bongkak.harapnya u mmg datin yang berhati mulia.
lagi satu,datin tak usahlah mengata orang dalam blog.biarkan mereka mengata datin jangan datin ikut mereka.
kita hidup tak semestinya tinggi selalu ya datin.

DatinDiaries said...

Anonymous : hurmmmmm.....ada betulnya kata2 itu.....dun wory b happy ...saya ni susah nak tercalar dgn segala apa org nak cakap...bagi saya senang je.....

saya adalah saya....dan bukannya org lain..tak perlu bersusah payah perahkan otak utk pikir hal2 yg tak patut....saya takde nak mengata sesiapa...tapi KALAU ADA ORG TERSA HATI ...nak buat mcm mana..

SIAPA YG MAKAN CILI dia YG TERASA PEDAS....ini adalah Diaries saya..dan segala luahan atau segala aktiviti saya bersama HB..anak2 dan kawan serta keluarga saya akan kongsi di sini....

hidup saya tak tinggi......1 tingkat je...dulu sekolah je tinggi....sampai bangunan 3 tingkat tu..hehhehehee...

apa2 pun terima kasih atas comment ikhlas anda ye...

cheers...

Dato' S said...

Yg baik kita jadikan TELADAN.. yg tak baik tu, kita buang jauh2..

Ini adalah DIARY datin... so, luahan dia, marah dia, sakit hati dia, seronok dia, bahagia dia... akan di coret kat sini.. tapi tu pun dah melalui tapisan2 dah kot!... huhuhu...

Kepada yg nak mengikuti kisah datin, dipersilakan.. Yg tak suka dengan tulisan datin, just ignore jer dan jgn baca.. tu jer! so simple...

Bak kata datin, ni hak persendirian.. hehehe

DatinDiaries said...

Dato's : hurmmmmmm..betul tu....

cayalah.....

LOVE U LAH......hehehe