March 4, 2009

BARBIE...

Hi sayang.....i rindu la kat u.....bila dok jauh2 mcm ni baru la rindu..kalau dok dekat2 asyik nak berkengkos je.......

hanya 4 helai yg aku beli utk patung2 nih.....tu pun 54 henget utk 4 helai....mahal giler ye..baju2 BARBIE ni...kecik2 pun mahal jugak ke...hehhehhehe.......

tgklah rupa anak2 patung ni.........baju tak tahu kemana...muka plak dah di conteng2nya......rambut pun dah kusut masai.......so inilah tugas rasmi aku dan HB utk membaik pulih patung2 ni......ok ...jom kita mulakan.......

happy nampak...yelah dah siap satu ......yg dia pakaikan utk BARBIE tu......huhuhuhu

pandai betul HB aku ni ikat rambut patung ni ye.......dan jgn tak tahu plak.....HB aku pun suka ikat rambut aku......biarla nampak cam kapal pecah pun rambut aku tu...huhuhuhu


tinggal yg 2 ni je......tak cukup baju la plak.....nak kena pegi shopping plak lah ni...huhuhuhu

ha ni yg dah siap di pakai baju baru......sexy betul....

hehehee.....ni adalah hasil susunan dr tangan HB aku la nih......hhehhehhee....aku dgn dia bersusah payah dok pakaikan baju kat BARBIE ni........

ha...kan dah kemas tu .....kalau bab2 berkemas ni..tambah2 kalau bilik anak2........memang ambik masa lama...la...padahal tu bukannya bilik besar sgt pun....biasa2 je.....kalau nak ikutkan banyak lagi yg nak kena tambah ni.....hurmmmm

inilah dia suami terchenta...


huhu...bulat betul muka Dik Ya...masa dia kecik2 dulu........geram plak aku...pipi dia memang selalu kena cubit....geram sangat...

Kakak bersama dgn Dik Ya jugak........

Adik bersama Dik Ya.....gambar masa kecik2...la ni.......Dik Ya kecik dulul memang tembam....sekarang ni bila dah besar......kurus je.......









Bila hal aku dan HB dah selesai...kami balik la kerumah...dan mengemas apa yg patut....ni dok mengemas bilik anak2 dara aku.......memang banyak betul debunya....ntah dr mana la dtgnya...sedangkan tingkap semua tertutup.....tiap2 hari menyapu..mengemop....mengelap....tapi masih ada jugak......

kali ni bila dok kemas2 bilik anak2 dara aku ni......semua BARBIE DOLL dia org dah takde baju...tu pun dah banyak aku buang coz kepala...kaki ...tangan....dah tak cukup.....muka BARBIE pun dah mcm2...yelah muka BARBIE tu di jadikan bahan ujikaji dia org utk test make up ke apa...aku pun tak tahu la...nasib baikla aku beli baju BARBIE tadi kat JJ.....tu pun beli 4 pasang je.....ada tinggal 2 pasang lagi yg nak kena aku beli...hhehhehe......bukan anak aku aje yg suka BARBIE DOLL ni..tapi aku pun suka jugak....huhuhu...

tukang ikat rambut BARBIE tu ..tak lain tak bukan adalah HB aku.....dan pandai plak HB aku tolong pakaikan baju2 kecik...cute miut tu kat BARBIE tu.....

2 Comments:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

cute miut sy tgk baRbie tue..
huhuhu

p/s:
datin...
s0rry sgt2 sbb x dpt dtg peRjumpaan ari tue...
ade hal yg x dpt di elakkn..
s0rry tau...

;(

DatinDiaries said...

solo molo : huhuhuhu...tu la dia yg bagi cadangan tapi tak dtg plak...hurmm...takpe next time kita buat lagi...dan betul2 punya meriah ye..