March 30, 2009

NAK PENGSAN.....

tempat yg mula2 aku pegi hari tu adalah kat Jalan Hj Taib....hurmmmmmmmmmm........aku pi beli barang2 nak buat kek....ni kat bake yan......memang semuanya cantik2lah....lepas ni ..bila dah selesai semua majlis aku nak belajar buat cup cake plak...hehhehhee....ni minat baru ni....

nak beli benda lain....tapi berkenan la plak aku kat bekas buat cup cake ni.......semuanya kiut2 je

hari tu bakso ni kurang enak banget....kenapa sih...........

sebelum aku nak soping moping bab2 harijadi ni....aku singgah makan kat Restoran TAR....makan Estelea.....dan bakso.....

kat sini tak banyak sangat yg aku beli...coz harganya pun boleh tahanla...........tak mampu nak beli banyak2...huhuhu.........

lihatlah di sekelilingku ini.............semuanya cute2......duit pun cute ni kalau mcm ni...hehhehhee


semua ballon kat kedai ni cantik2......harganya pun boleh tahan......huhuhuhu


begitu ceria..kat dalam kedai ni.......kalaulah anak2 aku dtg tak tahula mcm mana agaknya......

walaupun muka dah penat....tapi bila tiba time nak bergambar asyik control je kerjanya....

muka pun dah penat tahap gaban dah aku ni.....tapi masih mampu jalan2 cari bahan utk anak2 aku punya majlis ni nanti.......

b'day gurl.....

baru lepas susun atur nama2 yg nak menyambut birthday ni.......hurmmmmmm

huhuhuhuhu.............mintak di jauhkanlah seperti ini......bangunla mek awe skali lagi....

Ya Allah..lagi skali......bangunla mek awe....apahal la dgn kami berdua ni.........tu yg cina kat kedai ni tergelakkan kami...tgk gelagat kami yg mcm2 hal kat kedai dia...hehhehehhehee

Ya Allah.....kenapala suami aku ni.....semenjak 2 menjak ni...lain bebenor nakalnya.....huhuhu..mintak jauhla......bangunla mek awe........

Ya Allah ya tuhan ku.......ampunkanlah dosa2 suami terchenta aku ni..........dan mintak jauhlah suami aku jadi mcm ni.....huhuhuhuhu....waaaaaaaaaa

Aku singgah beli barang2 utk majlis hari jadi anak2 kat Ballon Buzz jap.....kami pegi kat cawangan di Sunway Damansara...........










Nak keluar rumah tu...mcm biasalah tugas aku nya.......kemas rumah dan masak....kali ni aku rajin masak...siap bangun pagi2 lagi masak.......hehhehheee......dah nak jadi isteri mithali kot.....hahahhahhahahhahaa


hari ni dr pagi2 lagi aku keluar bersama dgn HB aku...mana lagi kalau tak keluar beli barang2 utk buat majlis harijadi ni lah...tak habis2 lagi ke aku nak shopping barang2 utk buat birthday ni...hehehheee..sampai aku sendiri naik pening....takpe..beli...dan beli kan..pastu boleh simpan dan guna balik utk majlis harijadi pada tahun2 selepas ni plak...hehhehhehee.....kali ni aku dah buntu...tak tahu nak beli kat mana lagi dah barang2 utk buat birthday ni...so aku sms je kat kawan blogger aku jugak iaitu Vimmiyasmin....dan dia bagi cadangan kay aku....beli barang2 utk harijadi kat Jalan Hj Taib......hehheee


apa lagi aku pegi jelah dgn HB aku ni....nak beli benda lain...dan terbeli benda lain plak.....hahhahahhahahaaa..........sekarang ni aku tgh mengila nak belajar buat Cup Cake.....nampak cam senang je..tapi bagi org yg tak tahu apa2 mcm aku ni.....memang jadi susahlah......


So u all tgklah sendiri aksi2 aku bersama HB terchenta aku ni kat kedai jual barang2 birthday.....sampai cina tu pun tergelak kat kami..huhuhuhu........mesti dia cakap..dtg dr mana la 2 org ni...huhuhuhu.....

7 Comments:

Shifu67 said...

aku suka dgn tshirt HB ko... ada maknaaaa tuuuuu.... hahaha

Bieaz said...

Hai akak...

Rindunya kat akak lama Bie tak Keep In Touch huhu... Wah!! meriah betoi lah party toh nantikan. Pening nak pilih semuaNya cantik2 hehe....

Baik akak dengan HB akak aje pergi situ kalau bawak anak2 makin menjadi ler pening akak nak pilh hehe.

Bie doakan semua berjan dengan lancar. Happy advance Birthday kat anak2 akak comey betol.

DatinDiaries said...

Shifu :..hehhehhehee.......



Bie ; terima kasih ye bie...tu la kalau dok dekat2 bolehla dtg rumah sis ye....

tak tahu la meriah mcm mana ni nanti....ni pun dah penat sgt2...

lily lotus said...

nmpk menarik kedai tu! tq sbb expose kat sini...

DatinDiaries said...

Lily : ah a memang menarik...kalau nak beli brg2 utk birthday...bolehla beli kat sini.....
tapi kalau bab2 makanan tu sis beli kat NSK je....murah kat sana..banyak pilihan lagi

cik wanie said...

wah bestnya kedai tue,
kat mana yer kedai nie,
nanti nak cari jugaklah brg2 kat situ,
utk persiapan birthday kat pd nanti,
hik hik hik hik

DatinDiaries said...

Wanie ; kat Bandar Sunway Damansara...kat rumah kedai kat situ la......