March 30, 2009

IKEA.......PERJUMPAAN BLOGGERS

bersama Umimia........jgn lupa bagitau sis apa2 perkembangan ye....ahakssss.....

di mana2 aje ada dia...............hehhehhehee.....peneman setia aku...nak keluar sorang2.....tak di benarkan....huhuhuhuhuhu


bersama iman...anak bongsu Bondarock a.k.a Deila

aksi dr ibu2 yg sexy.......hahhahahhaa....datindiaries....Bondarock dan Umimia...

nanti jumpa dgn u all lagi ye.......lagipun ni last minute kita punya plan kan..hehhehhee...nanti next time kita rancang betul2.....


ni.......baru je jumpa...tapi dah meriah di buatnya......ni belum berkumpul dgn blogger2 yg lain lagi ni..hehhhehee...nanti kita buat PERTEMUAN lagi ye.....










Hehehhehehhehhehee......tanpa di sangka2 aku berjumpa dgn 2 org rakan Bloggers aku....sebelum ni hanya kenal dalam blog je....dok comment sana comment sini........alih2 tanpa di sangka2 dapatla aku berjumpa dgn 2 rakan bloggers aku ni.....iaitu Bondarock dan juga Umimia......

tambahla lagi kawan baru aku ni nampaknya.......dgn Bondarock a.k.a Deila la yg kerap kali aku jumpa..lepas je kenal terus boleh ngam plak tu......nampaknya dia banyak persamaan jugak dgn aku.....hati mau kental dan kuat beb...hehhehhehheheee...

aku nak ke IKEA....nak beli lilin kecik...dan barang2 utk majlis harijadi ni nanti....alih2....bila dah jumpa kawan baru ni.....tak dapek nak beli apa2 pun....asyik dok berborak je kerjanya...sampai jam 11 malam....sampai IKEA pun dah nak tutup...huhuhuhu........

apa2 pun terima kasih kerana sudi dtg.....dan jgn CUBA ye......nanti bagitau la apa perkembangan terbaru..hehhehhehee.....

6 Comments:

Shifu67 said...

amboiii... dah ada pelanggan eii... nak tau gak testimoni cam mana... kui kui

DatinDiaries said...

Shifu : heehhheee.....

Umi Mia said...

ermmm...lain kali kita plan betul-betul ek...

nice to meet you

haya_yaya said...

datin...bole pos ke benda tu..?mcm teruja je nih...
rose..gaimana sih?bagus? ;p

Dato' S said...

Haya... nanti sy EMAIL kat KLM... huhuhu...

Amik dgn saya jer la kat KL ni... huh.. mcm tak kenal!...

p/s: Ada lagi STOK 10 botol...

DatinDiaries said...

Umi : ah a tu nak kena plan betul2 ni.....

nice 2 meet u 2..


Yaya : hehhehhehe...nanti HB saya call ye....hehhehhe....

setakat ni alhamdulillah....takde masalah..malah HB lebih teruja..ahaks....