March 12, 2009

LAGI BENGANG GILER....

Niii..boleh di kira tahap bengang gabanlah ni.....dah beberapa hari yg lepas aku call tak di angkatnya...semalam call pun tak angkat2 jugak....tapi hari ni aku cuba jugak lagi..last2 yg dah nak putus line tu baru la di angkatnya...tapi BILIK PENUH..................fuh memang bengang jugaklah kan....aku dah rancang dah sebulan hal ni alih2 hari ni BILIK PENUH..huhuhu takde rezeki aku nak bermalam kat sana kot...tak mengapalah kan....TAPI lain kali tu ANGKATLAH PHONEEEEEEEEEEE.........geram betul aku.....huh....

so aku suruh je HB aku buat reservation kat chalet sebelah tu je....tak silap aku nama chalet tu KOBAIK CHALET......harapnya ko baiklah chalet ye...jgnla bila aku sampai dah penuh jugak..hehehehe.....chaletnya biasa je...tapi hurmmm cantik jugaklah...yg baru lagi tu...tepi tu pun ada air sungai dan bolehla nak buat BBQ..harganya pun murah la....utk 1 malam tak silap aku RM100.00 sahaja.....kalau kat KEKASIHKU SERU tu dah penuh nampaknya aku beralih arah ke tempat lain .....tempat ni pun apa kurangnya..cantik jugak......

tak kisahla mana2 pun asalkan aku dapat bawak anak2 aku pegi bermalam kat Janda Baik...buat BBQ kat sana dan anak2 pun boleh mandi manda gitu...tapi apa2 pun aku akan ke KEKASIHKU SERU dulu..yelah manalah tahu kan kot2 rezeki kami ada kat sana....kalau takde memang KOBAIK CHALET adalah pilihan ku...hehehehhehehe...

oklah aku pun dah nak keluar ambik anak2 sekolah...dan lepas tu aku terus nak gerak menujuk ke KL bersama family.....selama 1 minggu jugaklah aku dan anak2 kat sana......

Doakan perjalanan aku dan family selamat sampai ke tempat yg ditujui.....

Aminnn.....

6 Comments:

fADzly (wAK) said...

waduh2, syokenye cuti sekolah ek..
dpt cuti² malaysia ngn family..
selamat la segalanya ye..hehe

lily lotus said...

enjoy ur vacation!

Shifu67 said...

selamat bercuti... ada la yg kena cakar rimau niiii

DatinDiaries said...

Fadzly : terima kasih atas doa anda...yelah tiba cuti sekolah ni biasala...cuti2 malaysia dah bermula..hehhe

Lily : tq..bila la kita ni nak jumpe yo...hhehe

Shifu : sebelum tu Dushhhhh dulu...hehhehe..tak sempat nak cakar rimau la..ponet....malam ni lah..cakar singa...hhahahhahahhaa

vy said...

Datin

kalo JBaik takder bilik , terus naik ke Genting. Banyak bilik.
Kan dekat jer.
Kat Genting Sempah tuh ada Seri Malaysia.
Kalo tak der gak , g lepak Bukit Tinggi.

Bila nak lepak lepak ngan anak2 ni ? hehehe!

DatinDiaries said...

VY : hehheheh..kita ni memang sehati berdansa lah...hehhehhee...bukit tinggi dah pegi...gentimg dah dan janda baik dah..hehhehe aktif5 gitu..hehe