March 17, 2009

ISTANA NEGARA......

mak aiii nak jugak bergambar nampaknya ye......hhehehhehee.......kebetulan plak yg kat sebelah tu pun baju merah jugak..hehhehhhehee...













Lepas dah pegi Janda Baik......Genting......nak balik rumah cam awal la plak.....nak pegi tempat lain...HB aku nak kena kerja plak esokkan hari......so aku ke LUAR ISTANA NEGARA...hehhehee...tepi pagar je.....ambik gambar dgn guard baju merah tu ha.....tapi ya allah busuk giler bau air kencing kuda...mcm manala guard tu boleh tahan dgn baunya ye........dah biasa kot.....tu yg takde rasa apa2....dah kerja nak buat mcm mana kan....dah tugas dia...kena la buat yg terbaik.....tapi ya allah takde org yg cuci ke..pelancong2 dr luar dtg nak bergambar ke apa ke.....kan tak elok bau busuk air kencing kuda tu.....

kena jaga semua tu...kebersihan tu amat penting dalam hidup kita tau...tak kira di mana kita berada......hurmmmmm..

memang menahan kepanasan lah kat situ......juz anak2 je ...tapi aku pun sempatla bergambar jugak..hehhehhehee....ala buat kenangan la kan...bukan nya aku pernah pegi pun....selalu lalu depan tu je....ni nak pegi Lake Garden tu yg singgah kat situ kejap.....adalah dalam 15 minit aku kat sana.....tak tahan panas dan bau air kencing kuda tu...huhuhuhuhu..............

2 Comments:

SiS-lin said...

Kalau Istana Negara ni selalu lalu2 aje,x pernah sggh ke sana...

DatinDiaries said...

ni pun 1st time singgah kat sana.....anak2 nak bergambar