March 17, 2009

HOTEL .......

selamat tinggal bilik 316......di mana HB aku telah di datangi oleh seorang pompuan yg mukanya terlalu buruk...dan kakinya buruk.......memegang sesuatu kat tangan........dan nasib baiklah aku tak sedar........hanya HB aku ye yg nampak......hehhehhehheheee.........tapi biliknya memang best...luas sangat......bolehla anak2 nak berlari kat dalam tu.....dah ambik yg pintu kat tgh tu...lagilah huru hara......dgn karenah anak2 kan......biasala mcm nilah org yg ada anak kan......anak2 adalah sesuatu yg istimewa...dan harta yg tak ternilai.........LOVE U........

breakfast bersama anak2 tersayang.....

banyak betul makan......hurmmmmmm........banyak nak kena comment ni.....tapi takpelah.....biarkan je.......no commentlah.......hehhehehhehe......apa2 pun memang BEST lah dok kat hotel tu...hehhee

hurmmm.....banyak maksud nya no 3 bagi kami berdua...hehehhheee....cukup utk kami katakan...aku bersama HB adalah TERLALU banyak persamaannya.......kami memang serasi dan persamaan terlalu banyak....sebab tulah kami BOLEH BERSAMA.......kan sayang....ingat tak malam tadi...bestkan ada bau-bauan gitu.....ahaksss....

dah nak check out dah........selamat tinggal ye.......huhuhuhuhu...takuttttttt

bersiap2 nak check out..........habisla cuti2 malaysia kami utk kali ni......tunggu lokasi mana plak la aku nak bawak anak2 ni......kalau ada sesiapa yg boleh cadangkan ...kat mana plak yg boleh kami lawati sempena cuti2 malaysia ni....atau di lain hari.......dah buntu tak tahu nak kemana....









Selepas anak2 dah puas bermain.....tibalah masanya kami nak turun balik ke hotel.....penat tu memang la melampau2 sgt.....kalau dapat tidur pun memang gerenti tidur tak hengat punya....
Hotel pilihan utk kali ini adalah Hotel Seri Malaysia.........hurmmmmmm....mana Shifu ni..tak nak cerita ke bab Hotel ni...hehheheheheee.....

samapi kat hotel pun dah lewat malam.....siang hari tadi juz bayar bilik je....dan terus naik Genting....tak masuk bilik pun lagi....kunci pun tak ambik lagi.....lepas settle kat atas tu baru la kami bergerak balik ke hotel..kalau tak silap ..lebih kurang dalam pukul 11 malam kami balik hotel kot...penat tu memang tak bleh cakap la...

dan tunggu kejadian seterusnya......hehheheee

2 Comments:

SiS-lin said...

Seronok tgk anak gembira kan....

DatinDiaries said...

ah a memang betul..kalau di beri pilihan.....anak2 adalah pilihan pertama...betul tak.....