March 19, 2009

BORING.......

Hurmmmmmm....bosannya aku kat rumah sorang2 ni.....tak tahu apa yg nak di buatnya ni........suami pegi keje...anak2 aku plak pi mandi kat kolam.........aku plak dok kat rumah je sepanjang masa....memang Suri Rumahtangga sepenuh masalah aku kali ni...dah ini yg aku pilihkan...ada business nak jual la plak..hehhehehhe...bukan aku nak jual sgt pun......dah aku nak pindah dok KL jugak nanti...cuma tarikh yg sesuai je belum ada lagi.....paling2 tak pun tahun depan je aku pindah....tahun ni aku nak rest dulu.......

nak keluar kereta plak takde......kereta suami aku kat bengkel..ptg karang baru siap..kete aku plak....suami bawak pi kerja...so aku patah kaki la dok kat rumah jelah kerjanya......

cuma esok memang bz giler la hendaknya...aku nak pegi baiki kete aku...tukar tayar....servis kete....tukar itu dan ini...dan mcm2 lagilah...hujung bulan ni plak nak Tasek Kenyir plak....fuh memang bz tahap gaban lah aku kali ni....awal bulan depan nak buat birthday anak2 aku plak....memang banyak benda la yg nak kena aku buat ni sebenarnya...jap2 lagi aku nak buat list barang2 yg nak kena aku beli....utk di berikan kepada anak2 yatim ...kanak2 istimewa dan jugak kanak2 yg dtg ke rumah bagi memeriahkan majlis hari jadi anak2 aku ni nanti....memang banyak benda yg nak kena buatla...

malam karang nak pegi shopping bab2 utk di berikan kepada kanak2......dan yg lain2 tu nanti akan di buat selepas aku balik dr Tasek Kenyir.....Khemah pun belum di tempah lagi.....fuh...boleh di katakan memang memenatkanlah..tapi tahun ini aku memang nak buat betul2 meriahlah....dan di anggarkan sebanyak 100 buah proton perdana dr PROPERD CLUB akan membanjiri kawasan rumah aku nanti...tu tak termasuk dgn kelab lain atau kereta2 lain.....mcm kenduri khawin la plak....apa salahnya jemput semua kawan2 dtg kan..lagipun aku suka buat makan2 kat rumah......satu kepuasan bagi aku ..buat majlis dan jemput org makan....dulu sebulan sekali aku selalu jugakla buat....makan2 kat rumah..jemput semua org kampung dtg...ni dah lama tak buat mcm tu...jadi aku ambik kesempatan pada majlis harijadi anak2 aku nanti.....aku akan jemput semuanya......

oklah nak buat list dulu......senarai barang2 yg nak kena aku beli utk di berikan kepada kanak2 yg berkunjung ke rumah aku nanti.....

6 Comments:

sis_nita said...

aku ingat pon nak servis kete gak ni.. lum tukar minyak gearbox kete aku tu.. hmmm..

DatinDiaries said...

hhehehee.......apa kat esok sama2 lah kita pi servis keta......

ni kat mana ni

Shifu67 said...

hari ni seharian ke sana kemari nak selesaikan hal kereta yg aku test power dengan lembu hari tu.... tinggal satu je lagi nak buat... nak sembur cat... tanya kat tukang... dia nak 2 minggu.... mak aii... lamanya... tak larat dah nak jadi dreba mem besar... last2 sembur layang je la... tunggu cuti panjang la baru nak buat sampai habis

vy said...

Datin

100 keta perdana?????????
waLAweh!!!!!!!!
gempaQ dari kenduri kawen ni!!
hehehe

DatinDiaries said...

Shifu : hehhehhee tu la sape suruh test power dgn lembu...huhuhuhu....oh ye Shifu jgn lupa ye ..jemput ke rumah ....nanti saya bukak N3 baru.....


VY..: tu anggaran je..hehhehhe...ntah sampai ntah tak...jemputla ke rumah ye nanti....dtg tau...hhehe

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Slow Downloads Using NZB Files You Can Hastily Search High Quality Movies, Games, MP3s, Applications and Download Them @ Blazing Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]