March 18, 2009

SEHARIAN DI RUMAH JE.......

huhuhuhuhu...Dik Ya dok sembahyang tu..........hehhehehhee......

lepas buat salah ..terus masuk kat dapur......sembunyik kat aku la ni....hehhhehheee







ni tulisan anak aku ( kakak )..lepas dia buat salah....dia bagi je ni.......hurmmmmmmmm...


nak kena tambah dalam 4 frame lagi ni....barula nampak cam meriah kan..........

nilah frame gambar yg aku beli ...tak perasan betul kakinya patah.....yg si penjual tu pun kalau barang dah rosak tu..tak payahla nak jual..........tak ikhlas betul.......ni aku beli kat Lovely Lace KLCC.......huh...sakit hati betul aku ni.....









Hari ni tak kemana2 la nampaknya.....aku kat rumah je........mayb esok la kot aku nak keluar pegi shopping2...tak pun hari jumaat ni ke.....hari sabtu ni aku dan anak2 dah balik ke KB......sepatutnya nak balik jumaat ni...tapi banyak benda yg aku nak kena buat......nak pegi tukar tayar kereta.....servis kereta......cari barang2 utk kereta kesayangan aku ni lagi......lepas tu barula nak pegi shopping.....then malamnya plak..mak aku nak ke NSK nak pegi beli bawang...huhuhu..katanya bawang2 kat NSK ni memang murah.....dan memang tersangatlah murah kalau nak di bandingkan kat kelantan tu.....hehhehee

hari ni memang dok kat rumah dan nak keluar pun rasa cam malas je...takde mood utk keluar la...kemas rumah...tgk tv dan makan je kerjanya......rasa cam boringla plak bila dok kat rumah je kan.......apa2 hal pun memang banyak masa bersama bersama anak2...dan terpekik terlolong la aku kat rumah ni.....hehhehehheee

bila dah ada anak2 ni kan..biasala budak2......memang degil la kan...ada2 je benda yg dia nak buat kita marah...dan larang pun tak di dengarnya...cuma kena la sabar....kadang2 tu mcm nak terkeluar jugaklah anak2 tekak aku ni.....dok terpekik terlolong ni.....tu kena kuat bersabarla....kalaulah anak2 aku ni dok dgn mak tiri mcm manalah agaknya ye........tiap2 hari boleh sakit dan kena saiko kan............nilah perangai anak2 aku yg mcm2 hal.....degil.....dan bila dia org takde...terasa sunyi yg amat sangat plak....buruk atau baik....degil atau tak....anak2 aku adalah tetap anak2 aku...kalau di beri pilihan.....aku akan memilih anak2 dr segalanya.......

6 Comments:

sis_nita said...

cantik frame.. nampak klasikk dan mewah.. salam perkenalan..

DatinDiaries said...

salam perkenalan jugak......
memang cantik frame tu....yg geramnya kaki yg sebelah tu patah la plak...

guest said...

tukar aje.jgn bagi muka.duit tu rm50.takkan tak sayang duit,datin?

DatinDiaries said...

guest : masalahnya resit saya dah buang...kalau resit masih ada..gerenti saya pi tukar punya ...hehheheh

Anonymous said...

kaya sangat tu yang buang resit.alahai datin

DatinDiaries said...

Anonymous: ish..harap2 makbulla doa anda tu ye..hehhehee....tak perasan resit dalam plastik bag.....nak buat mcm mana takde rezeki nak tukar yg baru..huhuhu