February 6, 2009

YG MANA SESUAI.....

hhehehhehehee...ni plak gambar khawin kita org lah.......oppsss...gambar nak letak dlm surat nikah itu hari.........nampak cam muda je aku ni.......yg sebelah tu takdela nampak muda sgt...muahahhahahha

hehhehehhe...gambar bertudung..yg mana satu pilihan hati........tapi hati aku dah di miliki oleh insan2 tersayang la......

ini plak di antara gambar2 aku lah.....yg bawah kiri tu....gambar yg terbaru......renew pasport lor.....2nd honeymoon akan dtg plak nanti...hehhehhhe.....

ni lah kembar kesayangan aku ni...time ni dia org berumur 3 tahun......

bersama anak kembar kesayangan aku......time ni aku kurus ckit.......hehhehhee..nak jadi kurus mcm ni balik lah......hurmmmmmmm.................lagila kerap HB aku balik kan...huhuhuhu










Hurmmmmm...hari ni bangun je tido terus bayar Astro yg tertunggak kat rumah KL tu.....account dah close pun ada balance RM200.....lupa nak bayar.....org astro call la......so aku bayar la melalui internet tadi....mudah kan...semuanya di hujung jari anda...bangun tido terus bayar bill....

tapi bengang jgkla..pagi2 lagi dah call.....aku dok tgh sedap2 tido ni ada gangguan la plak....hurmmm takpela dah tugas dia nak buat mcm mana kan......tanggungjawab kena jalankan jugak....tapi jgn la pagi2 sangat .......org tgh tidur maaaa..... :-)

hari ni mood aku nak ambik ambik gambar pasport la plak...saje je nak buat perbandingan yg mana ok...tapi aku rasa mesti u all akan cakap yg pakai tudung ok kan......hehehhehhee

insya'allah..keinginan tu ada.....dan sampai masanya aku akan bertudung......dan aku tak nak bertudung hanya kerana nak bagi org tgk kita ni sopan...baik...bertudung...tapi perangai cam s.....n tudung je atas kepala tapi perangai mengalahkan s...n pun ada jgk...mcm2 kat dunia malaysia ni dik oiiiii.......tapi tak semua...cuma segelintir yg aku kenal je la....dan dr sumber2 kawan aku jgkla....

kesian plak yg bertudung kena tempiasnya dr org2 yg tak bertanggungjawab tu.....memang nampak cantik..sopan dan manis kalau bertudung ye...dan harap perangai pun biarlah mcm tudung kat kepala tu......

bila ye aku nak pakai tudung ni......hurmmmmm dalam masa terdekat ni kot....hehhehehhe...

2 Comments:

ani_hasrul said...

wow..... lawanyer gambar mak datin bertudung.... lagi2 yang pakai tudung putih tu,ayu gitu.....huhuhuh

DatinDiaries said...

huhuhuhuhu.......ayu pah ke tua saya ni...hehehe