February 25, 2009

MENYAKITKAN HATI..

Dr semalam sampailah ke hari ni....memang menyakitkan hati aku je kerjanya.....ntahla..memang dah tertulis kot......kadang2 tu boleh buat aku betul2 dah bosanla dgn semua ni.....

tak tahu nak mulakan mcm mana......hurmmmm...cuma apa yg pasti adalah....menyakitkan hati ....dan aku betul2 dah bosan.....

13 Comments:

cik wanie said...

ala akk,
x molah mcm nie,
mesti ada penyelesaiannya kan,
hehehehehehe:)

senum skit tuk wanie:)
plzzzzz

vimmiyasmin said...

Datin

alaaaaaaaaaaaaa
nape ni
lek la
iskk iskkk
hari ni datang KL kan
esok lusa dah nak jumpa jumpa
tak beshh laa camni

biar sakit perot jgn sakit hati !!

DatinDiaries said...

:-(

Asz said...

hi!

err .. should i call u datin ?!??

mekasih la sudi singgah blog i ... speak for urself ... u pun cantik gak ... in fact i rasa i tak secantik u yg ala2 model ... :)

anw, sakit2 ati ... wajah yg cantik akan bertambah cantik dgn senyuman yg manis ... tak gitu?!??

take care now :)

p/s : can i add u in my list?!?? if u dont mind, let me know if its ok wth u.

DatinDiaries said...

Asz

hi jugak....

panggil Ayu lebih mesra gitu...hehhe..tapi nama glamor Farah...hahahhahaha....

huhuhu...dah tak bleh jadi model dah....10 tahun yg lepas ok la....

samalah u pun cantik apa....

p/s: boleh aje...nanti u add jugak lah kat list i ni ye....hhehehhehe

ani_hasrul said...

Salam....
knape ni????? ape yg menyakitkan hati sangat ni???? cube bgtau sikit..... Dato's knape ngn Datin ni??????

ani_hasrul said...

Salam....
knape ni????? ape yg menyakitkan hati sangat ni???? cube bgtau sikit..... Dato's knape ngn Datin ni??????

echah_syed said...

hi..slm kenal :)

thnx singgah persis pearl.

jom jom kita mkn eskrim nak..??mesti hilang sakit hati :p

Asz said...

k .. sbb muka u pun set2 artis .. i panggil u ngan nama glamour u .. farah ...

i add u skang gak .. :)

Dato' S said...

Biasala tu... sakit hati sebab lama tak jumpa!... hurmmm...

DatinDiaries said...

ani hasrul : hurmmmm....nanti kita story mory ye..mlm nanti YM la..


echah_syed : tima kasih jgkla krn sudi menyinggah di Teratak Hamba ini..hehhehee.......jom..dah lama tak mkn Ice cream ni..hehhee

Asz : huhuhuhu nama glamer gitu.....ok skg jugk add ye..hehehhee

Dato'S : takde maknanya.....huh

ani_hasrul said...

ok datin.....huhuhuhu...

DatinDiaries said...

jgn lupa malam nanti kita YM ye.....sampai tertidur dpn computer setiap malam....huhuuhuhuhu