February 24, 2009

BORING......

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................kesemua ni adalah gambar2 aku time aku kurus ckit ( tahun lepas ).................bila aku nak dapatkan badan aku mcm ni balik ye.....huhuhuhuhu....sekarang ni cepat sangat MEMBESAR BAGAI JOHAN.....huhuhuhuhu....waaaaaaaaaaaaaaaaaa.......









Hari ni adalah hari yg betul2 memboringkan aku buat masa ni...jap2 lagi tak tahula mcm mana...kot2 aku akan bz memanjang ke...apa ke....sekarang aku berada kat SPA...mcm biasala..lepas tengok2 apa yg patut........aku buatla rutin harian aku...check tagged ke....update diary kesayangan dan di minati ramai ni..hehhehehe.....dan tgk apa2 yg patutla...
dahla pasang muzik 'GAMELAN'....mengantok plak aku ni.....memmang mendayu2 je muzik ni...tapi bila di amati dan menjiwai betul2 muzik nya...kita dapat rasakan yg ianya tgh kesediahan...dan mcm merintih....seperti menceritakan keadaan dirinya....itu firasat aku la....aku memang suka dgr muzik 'GAMELAN'...ia betul2 boleh menenangkan jiwa aku.......jadi rilex dan mengantok je...

balik rumah kembali stress...hehhehee...yelah mcm biasala nak kemas itu dan inilah......tgk gelahgat anak2 yg memang riuh rendah dibuatkan.....tapi kalau anak2 dah tidur ...boring dan sunyi plak.....tak dgr suara anak2....tapi kalau anak2 tak tidur bising plak....huhuhuhu serba tak kena di buatnya.......

apa2 pun sekarang ni memang aku mengantok sangat2...sementara dok menunggu org yg nak ambik alih SPA aku ni nanti.....sayangnya......tak jadi nak beli pun takpe.......aku tak kisah pun...coz aku memang sayangkan SPA Q aku ni....dan aku tak mengharap langsung utk dia ambik alih ni.....huhuhuhuhu.....sedih betul la......banyak KENANGAN TERINDAH aku kat SPA ni.......arghhhhhh mengantoknya..........nak massage jap.......bubye....

17 Comments:

Dato' S said...

Hari khamis nanti tak boring la tu... ermmm...

DatinDiaries said...

hurmmmmmmm....tgklah nanti....

ani_hasrul said...

huhuhuhuh...... pandai la dato"s....

vimmiyasmin said...

Datin

biar MEMBESAR BAGAI JOHAN asal SIHAT SEJAHTERA!!
jgn KURUS KEDEKING tapi PENYAKIT BERSARANG SARANG!!

SIHAT dan KUAT untuk ORG ORG TERSAYANG !!

DatinDiaries said...

hehheheeh pandai betul yasmin ni ye...ni yg buat kita sayang kat dia ni...hehhehehhe..

tang PENYAKIT BERSARANG SARANG tu yg best tu......penyakit SAIKO!!!!

SIHAT dan KUAT ...minumlah MILO.....

Nik Nurehan said...

sgt lawa ;)

DatinDiaries said...

hi Nik Nureha...

thanxs ye coz sudi jenguk2 kat sini

zareda said...

hai salam ziarah

wah kurus u dulu yer..

biasalah lepas ada anak anak, memang siksa nak slim balik. Zar pun dalam proses diet ni.. diet poyo poyo gitu.. hehhe

DatinDiaries said...

huhuhuhu...samalah kita diet ala2 poyo gitu....hahhahaa

DatinDiaries said...

chupp....chup....gambar ni semua i dah ada anak 3 .....tapi memang giler punya on diet la
\cuma sekarang ni 'MALAS' nak mulakan je lagi...

lepas2 ni kot ..ingat nak mulakan GYM balik la...

antus said...

ala-ala puteri siam la datin nie...msh cun dan bergetah...trus kn usaha memaintainkn figure tuh... tp kalu kembang sket takpe...biasa lh tu...

Anonymous said...

asyik cakap nak kurus aje.bila nak startnya?

DatinDiaries said...

antus: hurmmm harapnya tu pujian ikhlas lah ye..hehehe

Anonymous :huhuhuhu ntahla....tu la pasal kurus nak...tapi makan mengalahkan Malik Nor dan Enot dah ni...takpe..takpe....dun woryy...nanti akan kurus jugak nanti...TAPI BILA EKKSSS.....huhuhuhu

bieaz said...

hai kak..... kecian jugak dgr rintihan akak nak diet. mmg susah jugak nak diet.apapun nanti akak dpt kurus jugak insyallah!!! Bie pulak nak gemuk nie tapi gemuk dikit ajew..... hehehe my sibling mengata bie 'SI TULANG' Uwaaa....... semoga success yekkk FROM BRUNEI > bieaz.blogspot.com <

DatinDiaries said...

bieaz :.hehhehe.....katanya nak diet..tapi tak tahu la bila...tgk lah bulan depab..nanti akak akan betul2 diet nanti....

thanxs ye krn sudi2 jenguk2 kat sini..

ani_hasrul said...

ade lagi ke anonymous tu???? dah x nak tukar nickname ke?????

DatinDiaries said...

hhehhehee.....