February 19, 2009

MARI MENARI BERSAMA DIK YA....

C......for cat....meowwww....meow...ini di antara wajah2 cerianya selepas kena marah....hhehhehe

B.....ber Bear......

O.......orange..........oooooooooooo

G....for girl....alahai senyum tu ...kecik betul la anak aku ni....geram plak....

J ...... for Jug......ala cutenya jari tu.....gigit kan...

Z......for Zebra...siap buat tanduk2 tu lagi...hehehhe..cute je..cam nak gigit je...hehhe









Hari ni plak punya cerita memang memenatkan...asyik penat je aku ni ye......tu pasal la nak kena kuruskan balik badan aku ni........baru je aku nak diet ....HB aku nak suruh aku makan itu la..inila.....dia nak masak itu la...dan mcm2 lah...dia plak makan banyak......aku ni memang pantang kalau dia makan aku tak makan...hhahahahhahahhhaa...

aku ni bukan apa....aku nak jadi seorang isteri yg baik....selalu menemani suami ketika makan.kalau suami makan..aku pun kenala makan jugak....hehhehhee.....

hari ni Dik Ya memang nampak happy je....dalam bag sekolah dia ari ni....dia siap bawak bedak pi sekolah....huhuhuhuhu anak aku baru 5 tahun ni...bawak bedak pi sekolah.........waaaaaaaaaaa.....anak aku yg ni memang asyik nak melawa je kejenya...tak mcm kakak2 nya yg sempoi mempoi tu.....

hari ni dia mengadu kat aku sekali lagi yg kawan sekolah lelaki dia..kiss dia kat pipi....huhuhuhu....anak sapela plak yg kiss anak aku ni.......huhuhuhuhu...nak kena pantau ni...hahhahhahahhaa.......hari ni siap main2 buaya plak kat sekolah.......asyik main je....belajarnya bila......hehhehhee.......

tapi kat smart reader ni memang bagus...anak2 pun cepat 'catch up' wah..omputih gitu.......balik rumah je terus menyanyi A a Apple...B....bear......dan seterusnyalah....dia ingat A-Z nak menghafal dgn siap maksudnya skali...bagusla....nanti belajar rajin2....kerja bagus2....bila mummy dah pencen bolehla jaga mummy plak....

6 Comments:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

c0mey nyer dik ya...

;)

DatinDiaries said...

comey mcm sape ekkkk.....muahahahahahah

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

cam mak die ker?
kuikuikui

;)

DatinDiaries said...

kuikuikuikui........

Dato' S said...

Mmg la cam mak dia.. dah anak dia kan..! huhuhu....

DatinDiaries said...

hurmmm.....janji bahagia dah la...itu yg lebih penting