February 22, 2009

HURMMMMMMMM...


Kali ni kat atas plak ayat HURMMMMMMMM.......hehhehehe....


semalam aku keluar bersama HB sampai jam 2.30 pagi barula balik.....memang banyak betul la topic2 yg di bincangkan dgn kawan2 Kelab ni.......hurmmmmmm......memang amat menarik jugaklah perbincangan kami kali ini....tak salah nak bertegas.....tapi biarlah dgn caranya...tak begitu...alah lupakan je......tu nanti N3 lainlah.....coz ni takde kena mengena dgn aku pun...tapi rasanya cam ada jugak kot....huhuhuhu...


sampai je kat rumah....terus tgk BLOG aku yg dah semakin sensasi nampaknya...tiba2 je rating naik nih.....bagus..bagus.....hehehhehhee..yg bestnya tu.....takde satu 'kudis' pun yg melekat nih......YANG PENTING AKUUUUUUUU........BAHAGIA DGN HBBBBBBB DAN ANAKK2 dahla kan...kesian plak kat luar sana yg tak habis2 dengki.....busuk hati...MEROYAN......gila mulut...gila talak.....semuanya adalah....henti2kanlah........dok kat rumah baik2.......didik anak2 pompuan yg ada tu baik2.......jaga suami baik2.....jgn nak ambik tahu hal org la........org dah bahagia pun tak payah la nak cakap yg bukan2......


HB aku pun sampai tergelak..katanya sampai nak pecah perut bila terbaca setiap comment tu...katanya kesian plak SAIKO kat luar sana.....tak habis2 dgn tak puas hatinya...dah2 la tu...terima jelah Qada dan Qadar tu......


semalam pun tidur sampai jam 4.00pg baru tidur....fuhhhhh penat sungguh........hurmmmmmmnasib baiklah anak kembar aku ni....kawan aku yg tolong hantarkan ke sekolah...( yelah tu bulanan punya kira2 la ) mana ada free zaman sekarang ni...kita pun kena la faham org jugak kan.....bukan tahu mintak tolong je.....kalau kawan aku tak hantar anak2 ke sekolah tiap2 hari...memang 2 round la belah pagi ni aku nak kena hantar anak2 sekolah......jgn korang pikir kelain plak..huh....


sekarang aku berada kat SPA....banyak jugakla kerja yg aku nak buat....dan ada sorang yg dtg berminat kat SPA Q aku ni...memang nampak sgt teruja nya dia dgn SPA Q.....aku kira lepas kat dialah kot....dah harga yg dia nak bagi kat aku pun hurmmmmmm LUMAYAN.......so bolehlah aku terus PINDAH ke KL......lagi dekat bersama HB...sestiap hari...setiap masa dan setiap malam bersama....best kan....lagi pun sayang dan cinta kami semakin bertambah mekar lagi...tak tahu plak kenapa...sayang dan cintanya terhadap aku semakin bertambah aku tgk...terima kasih di atas segalanya.....dia adalah seorang suami yg baik.....lemah lembut dan memahami segalanya....aku merasa sungguh bertuah kerana aku menjadi miliknya........

7 Comments:

vimmiyasmin said...

Dato' n Datin

Haah!! pedulikan SAIKO SAIKO tuh!
Yg penting kita dapat PAHALA banyak atas KEGILAAN SAIKO2 kat luar tuh mengata kita!

Semoga kekal bersama ke akhir hayat dunia akhirat!

Insyallah jumpa minggu depan kat KL!!

DatinDiaries said...

HAHAHHA.....betul tu Vimmiyasmin...lupakan je SI SAIKO2..... TU......takde maknanya dia org tu....DATO N DATIN akan pegi Honeymoon utk kali ke 2 plak lepas ni.......biarlah dia MEROYAN SORANG2 ...hehhee

teriam kasih atas doa anda tu ye...

jgn lupa tau....jgn tak dtg plak ye..bawakla anak2 sekali nanti....bila lagi nak kenal2...nak belajar masak ikan keli masak tempoyak ni.....nampak mcm best sangat2 kat blog awak tu...hehehhe.....MENGIDAM nak makan IKAN KELI MASAK TEMPOYAK.......

vimmiyasmin said...

Datin ...

MENGIDAM ?????? !!!!!!!!!!!

ayoOOoooO AyoOoooO tak tauuu!!
nie mesti kena BUATAN org ni !!
Dato' laa ni punya pasal!!
Dah mengidam! X sempat g 2nd honeymoon ni !!

hahahahahha!

Kepada Saiko Saiko kat luar tuh
Jangan marahhhh !!
Datin dan MENGIDAM !!!
hehehe!

Dato' S said...

Huhuhu.... yabeda'bedooooo....

ani_hasrul said...

amboi2 dato, x rase bersalah lansung kat mak datin....... hhuhuhuhuhuh..... kalau betul2 mengidam tahniah ler......

Anonymous said...

tahniah Dato & datin..
semakin bulat muka kedua2 nyee..
huhuhuuu...

bila pula datin nak berbdn dua...

DatinDiaries said...

insya'allah...dalam masa terdekat ni ....

apa2 pun doakanlah agar kami mendapat cahayamata lelaki plak ye...