February 4, 2009

HURM....IDEA....IDEA........

Hidayah pun sama jgk....terlekat kat tepi pintu tu......mengantok sgt2 tu...kesian kat anak2 mummy ni...

Hikmah memang dah lentok habis dah.......bila sampai kat depan pintu je..baru la aku kejutkan dia org.....

tinggal yg ni je tak tidur dalam kereta........memang susah nak tidur kalau belum betul2 mengantok ni anak bongsu aku nih....

bekas telur tu pun cantik jgkla.......hurmmm....banyak idea ni.....dah la time aku ari tu tema colour putih dan silver........adik aku kali ni aku nak buat tema colour hitam...merah dan campur ckit silver gitu......

cantik kan colour hitam....tapi aku akan gunakan colour hitam..merah dan silver nanti......dan bagi tema plak.....colour hitam dan merah.....Fuh menarik tu...hehhehhee

aku hanya sukakan colour hitam ni je..........hitam akan di masukkan dalam konsep tu nanti....hehhehee tapi bukan mcm ni tau....adala idea tu nanti......








Sebelah malamnya plak mcm biasala tugas aku ni....hantar anak2 pi mengaji quran.....dalam kereta tu mcm2 la reaksi yg sempat aku rakamkan.....ada yg terlentok belah sini...dan mcm2 gaya lagi lah...penat la katakan...kesian plak kat anak2 aku ni...

bukan aku nak push sangat dia org ni.....tapi kalau tak belajar kang ketinggalan zaman plak....zaman sekarang ni bukan mcm zaman aku dulu2.....sekarang dah advance dalam segala hal.....

sekolah pagi.....pastu balik rest kejap..buat homework....pastu malamnya plak pegi mengaji quran...kesian ...nampak sgt keletihannya tu....tapi kalau tak buat mcm tu nanti dah terbiasa dgn penyakit 'M'...aku plak yg susah....

lepas tu aku singgah la kat SSF....tgk apa2 yg patut.....dan secara tak langsung aku dah dapat idea utk di hiaskan masa adik aku bertunang nanti...

4 Comments:

Dato' S said...

Huhuhu... curi IDEA eikss!

DatinDiaries said...

biasala cari idea.....

lily lotus said...

jarang tgk tema itam camni..tp klau kena gaya nmpk sgt elegan!

DatinDiaries said...

tula...memang cantik colour hitam ni kalau betul dgn caranya..huhuhu..nanti sis cuba ye...cantik tak...tak tahuuu