February 4, 2009

AKTIVITI BERSAMA.....

Ini adalah di antara jam kesayangan aku......TAG.....

sebelum temankan HB aku pegi gunting rambut tu.....aku sempatla baiki jam jap.....dah lama tak pakai....sampai jam tu makin kecik skg ni....huhuhuhuhuhu

Dgn surat pun nak bergaya jgk ke......huhuhuhuhu memang sah la staff aku ni takde kerja nak buat....huh

Ha ni sape plak...........ni adalah staff aku jugaklah.....

ni staff aku selaku anak saudara aku la jgk......

di antara surat2 yg dah siap..cuma tunggu Flyers je nanti.......bila dah settle barulah nak pos plak....mana bulat ni....surat banyak ni bulat....hehhehehhehe....bulat tu kawan aku kat KL la....

Nilah semua staff2 kesayangan aku nih...hehehhee....yg kat sebelah tu dah nak dapat Baby Sulong.....

tgh bz tampalkan setem kat sampul2 surat...utk di berikan kepada regular customer SPA Q........

Makanan plak...bolehla tahan...kalau nak rilex2 tu bolehla dtg minum2 kat sini....ptg2 baru menarik.......

santai kat biker's cafe..kat tepi sungai kelantan dan tepi Ridel Hotel......suasana kat sini memang meriah jgkla aku tgk petang2........bagi kaum2 bapak sekelian...tempat CUCI MATA....huhuhuhu

aku memang suka tgk rambut dia pendek mcm ni........hurmmmmm

kita tgk siapa yg lebih bulat sekarang ni ye......aku rasa aku lah pemenangnya buat masa skg ni...hehhehhe

senarai harga utk gunting rambut je tau......HB aku memang suka gunting rambut kat sini...setiap kali balik Kedai Gunting Bangkok lah pilihannya.....









Semasa HB di samping aku memang banyaklah aktiviti yg nak kena buat bersama...aku dgn dia sememangnya terlalu banyak persamaan...kadang2 tu apa yg aku fikirkan...dan tgh fikirkan dia plak boleh tanya aku soalan yg sama....dan nak kemana.....kebanyakkannya mesti sama...

terlalu istimewa di antara aku dgnnya....kami memang banyak persamaan....sebab tulah kami di jodohkan....dan semoga perkhawinan kami kali ini kekal sehingga ke akhir hayat.....

sementara SPA Q sekarang ni tgh adakan promotion besar2ran sempena valentine's day..khas utk customer SPA Q.....

aktiviti dia pun banyak..dan aku pun banyak jgk...so kami betul2 hargai masa bersama...dan buat apa2 yg penting dulu sebelum kami nak bercengkerama.........hahhahhahahhaa

2 Comments:

Dato' S said...

Best pemandangan kat tepi sungai kelantan ni... siap ader org main JET-SKI dan BOT LAJU lak tuh...

Nanti nak sewa la bot laju tuh.. cam best jerk!

DatinDiaries said...

jgn cakap je...balik nanti belanja dulu....