February 10, 2009

HAMLET....SUAMI KU......

nak mulakan masak ke sayang..............hurmmmm.....u masak mesti bestkan.......

kacau dulu butter kat situ.............lepas tu.....

ha...pecahkan telur kat situ jugak...jgn tempat lain plak...kang tak jadi plak HAMLET tu....

pecahkan telur dan kacau........( ikut mcm dlm gambar ekkkssss... )

mcm mana nak cakap ekkk......memang tak bleh jadi tukang bagi resepi la aku ni...huhuhuhu.....alah......u all tgkla kat dalam gambar ni ye.........ikut je.......hehhehhehehhee

letakkan roti atas telur yg dah dihancurkan tu........

tadaaaaa...dah siap dan dah boleh di makan HAMLET dr suami aku utk isteri terCHINTAnya...hahahhahhaa...bila makan HAMLET ni teringat plak kat arwah ayah aku.....arwah ayah aku memang pakar buat HAMLET ni..........al -fatihah utk arwah ayah aku....








HB aku ni memang berbakat jgklah dalam bab masak memasak ni...kadang2 tu dia yg jadi tukang masak..dan aku jadi tukang makan....tapi kalau dia pi kerja...akula tukang masaknya...bila HB balik rumah..makanan dah terhidang...takpun kami akan masak sama2.....

lagipun HB aku ni memang suka masak...tu yg membuatkan aku ni bertambah kembang dgn pesatnya.....susahla mcm ni....sama2 kuat makan ni..mcm mana ni..bila la aku bleh diet ni.....dah masing2 berlumba nak kembangkan badan.....susahla mcm ni....

hari ni tiba2 je plak aku teringin nak makan roti bakar....balik je rumah HB aku buatkan HAMLET utk aku...emmmmmm boleh tahan...sedap jgk dia buat...nanti esok aku nak buat sendiri la....anak2 pasti suka kan......

6 Comments:

Dato' S said...

Roti tu last sekali kena sapu KAYA secukup nyer!...

Dah lama I tak buat HAMLET tuh... ermmm CUBALAH...

DatinDiaries said...

hhehhehehhehhehe...lupa plak.........hhehhehhehe

ani_hasrul said...

wah....sedapnyer nampak hamlet tu...terliur la plak....huhuhuhu......

DatinDiaries said...

cubala buat....best tau....

Dato' S said...

Cuba jgn tak cuba!...

Kalau ani nak lagi best, suh hubby masak! gerenti lg best.. huhuhu

DatinDiaries said...

huhuhuhuuhuhuu