February 23, 2009

GELAGAT TGH MALAM.....

mantain je walau dah tengah malam...hurmmmmm......kalau bab berposing memang tak menolaknya...tapi kena tgk la mood dia jugak mcm mana...kalau mood dia kata tak nak.....cakap jelah apa je...dia tak nak...

kesian anak kesayangan aku ni...nampak sgt mengantoknya......tu la awal2 asyik main je...ha sekarang siapkan 'homework' tu dulu sebelum tido........hurmmmmmmmm...

mcm biasa jugakla......sambil2 tgk anak buat 'homework'...buah mangga jadi hidangan tgh malam aku nampaknya......hhhehehhehee.......masam betul buah ni...huh....

nilah hasil dr Dik Ya........rambut colour biru gitu......hehhehhehee

hai Dik Ya.....memang suka colour buku ...tapi kenala beli buku ala2 princes gitu..barula semangat nak bercolour maler tu dtg.....hurmmm...nama pun anak pompuan kan......

adik dah nampak sgt mengantoknya tu...tapi dik ya masih sanggup lagi nak bergaya depan camera ni...

alahai bergaya dgn penuh manja....nampaknya.....

Dik Ya bergaya manja di sisi adik ...dah pandai bergaya nampaknya...anak2 ku sekelian....

rilex dulu kejap....pastu sambung buat homework balik ye.......









Lepas je ambik anak2 kat Qiraati.....lambat plak dia org ni nak tido.....Adik plak ada homework yg perlu di siapkan.....Dik Ya plak mcm biasala dok colour buku je kerjanya....tadi aku sempatla beli 'colouring book '.....kat kakak....adik dan dik ya......dia org memang minat colour2 ni.....pernah masuk pertandingan.....kakak dapat no 1....dapatla hadiah teddy bear...hehheh...oklah tu.....umur dia time tu dalam 5tahun kot....pertandingan tu di adakan kat Hospital Perdana di mana tempat 'kembar' dilahirkan.......dia org sambut birthday kat hospital tu.....

kakaknya memang awal2 lagi dah siapkan homework nya...cuma tinggal adik je yg belum selesai .....bila semuanya dah selesai.....memang terus tido....kesian.......mengantok sangat nampaknya dia ..aku plak malam tadi tertidur kat depan computer je....tanpa off......tak tahu la bila masa aku bleh terlelap....tgk2 dah jap 5.00 pagi.....dah HB pun takde ..memang berseleraklah aku tidur....hehheehehe...HB dah balik KL malam tadi...khamis nanti aku plak yg ke sana....

2 Comments:

Qaseh said...

tomeinyer anak-anak akak..x sabar tgk anak2 membesar dan pandai caler maler...tentu best kan...

DatinDiaries said...

ah a memang best....karenah dia org pun memang best...hehhehhe