February 17, 2009

BERTOLAK KE KB....

sebelum nak memulakan perjalanan tu......HB aku dah pesan kat aku..suruh pi tambah minyak power stereng yg dah hampir2 nak kering tu......singgah kat kedai Cikgu M...salah sorang ahli PROPERD jugakla.......

pegi tambah minyak power stereng jap kat kedai Cikgu M......kat bandar sunway batu caves.....berkali2 HB aku pesan suruh aku tambah minyak tu...kalau nak harapkan aku..memang aku ni tahu bawak je......tapi terima kasih banyak2lah ye kat abg Cikgu M tu ye...coz tak nak ambik duit....duit aku tak laku kot.....alhamdulillah rezeki kan......terima kasih ye.....

masuk je terus posing kat tepi ATM yg belum siap tu...hehhehhehehe...manakala aku time ni dok sibuk2 memilih barang la ni kot....

Sandwich sardin dan telur memang tak pernah ketinggalan lah.....mesti beli punya ....memang best sangat.......kalau tak percaya..cubala...

bab makan sekarang ni..memang susah utk aku menolaknya.....hehehhehhehe....asyik nak makan je kerjanya...badan aku pun sekarang ni dah bertambah..tambah.....tambah.......bulat....

asyik nak makan ice-cream je.......rosak kang gigi tu....tapi aku tak beli la...coz kat dalam bakul tu dah banyak yg di ambilnya......

Hurmmmmmm...bestnya...

mcm2 kuih yg ada di jual kat Paya D'Serai iaitu di Petronas Karak.....

ha...ambik lagi....apa2 yg nak ambik tu...biar nipis beg mummy pun takpe.....

ambik duit yg dah tentunya dah takde duit dah ....huhuhuuhuhuuuhu...

yg di beli dalam kedai mesra......minyak lagi.....dan beli roti kat paya d'serai ..sebelah kedai mesra.....semuanya 100 henget jugaklah......tapi kalau aku turun sorang2...tak sampai la 100 henget kot...huhuuhuhuuhuu

Emmmmmm...memang kami ni suka bergambar la gamaknya ye.....hhehhehehe..

ok .......dah penat2 habiskan duit tu kita org terus bertolak......kalau anak2 aku turun memang takde maknanya nak beli ckit2...hurmmmmm kesian kat mummy....










Hari tu topic bertolak ke KL.......haaa...hari ni bertolak ke KB plak...yelah nak pegi 2 hari je KL...nampaknya tersasul sampai ke 5 hari plak...nasib baikla aku dgn anak2..kalau aku sorang mau 1 minggu aku melekat kat KL...dan balik je KB dgn HB aku....

kali ni aku balik bersama anak2 dan mak aku ke KB.....mcm biasalah jugak akulah yg bawak kereta tu dr rumah KL ke rumah KB...penat...emmmmm memang memenatkan...tapi bila dgn anak2 ni memang aku bawak slow jelah......kalau aku drive sorang2....5 jam sampai la....dgn anak2 ni tak bleh la laju sgt.....dah bila dgn anak2 tu banyakla tempat persinggahannya.....

2 Comments:

Dato' S said...

Alhamdulillah... selamat sampai umah KB!...

DatinDiaries said...

ya...alhamdulillah