January 4, 2009

VVIP ROOM.....

Selamat Tinggal.......

alhamdulillah aku dah sihat......berkat kesabaran dan doa dr HB .....Baby dah sihat.....huhuhuhuhu.......( baby la plak ).....huahuahuahua...

nak makan pun nak bergaya jgk ke......

hari terakhir kat Ampang Puteri.....sempatla bergaya kat cafe jap.....

selamat tinggal Premier Wad.......

terima kasih lah ye cik kak yg manis...yg sporting morting ye.....


sayang....i nak makan la.....huhuhuhuhu

sebelum nak discharge....sempatla aku merasa dok kat VVIP ROOM ni.....hehhehehhehe..1 malam RM980.00 beb......huhuhuhuhu

memang sporting la nurse kat sini....hehehehe.....RAHSIA......ni kat dining table dalam wad la.....

Nurse pun cantik....yg sakit masuk je kat VVIP ROOM pasti akan cepat sihat...hehhehhehhee





mcm biasa jgkla..huhuhuhu....di kejutkan jam 5.00pg oleh nurse utk bagi ubat dan sebagainya... HB aku jgkla yg uruskan aku setiap hari....mandikan aku....sikat rambut...gosok gigi...bukan nak bukak pekong di dada tapi nak kongsi betapa besarnya kasih sayangnya utk aku.....terima kasih aku ucapkan.....dan bila sakit mcm nilah kita nak uji kesetiaan pasangan kita....hehhehhee... Dr Sakinah check kesihatan aku...dan nampaknya aku dah betul2 sihat.....cuma minggu depan nak kena dtg follow up lagi....

2 Comments:

淮安棋牌游戏中心 said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

fishing net said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
Farming Net