January 20, 2009

HP OH HP.....KU SAYANG.....

inilah HP kesayangan aku...hhehehheheh.....baru di baik pulih........

cantik betul HP ni.......cute betul yg colour pink tu......harganya pun ok...boleh murah lagi dia ckp......yg putih pun cute jgk.......cantik la...berkenan la plak.....tapi HP aku dah ok...so tak jd beli la...kena tunggu HP aku rosak plak....hehehehee

inilah dia Mr Lee.....yg sememangnya sporting giler.....dia nk mengata kat aku...dia ckp je dpn2...pastu aku kata kat dia blk......

huhuhu nilah suasana kat tempat baiki HP ni.......mcm kapal pecah...hhehehhehe.......tapi dia baiki HP aku cepat je...servisnya pun bagus......





Dah lama pakai HP ni......nak beli yg baru duit pun takde...huhuhuhuhu.....sayang pun sayang kat HP ni.....buruk2 pun sayang jgk...hehhehhehe......dah lama nak pi baiki HP aku ni...tapi takde masa..cam bz bebenor je......cuma ari ni sempatla aku pegi....nak masuk kat SPA memang takde mood....dah sampai kat SPA pun aku boleh keluar balik coz penyakit M dah dtg....semenjak 2 menjak ni memang MALAS yg melampau2....business pun slow dalam minggu ni...minggu lepas laju je...biasala dah adat berniaga mcm nilah.......
aku pegi baiki HP aku tu kat kedai cina yg sememangnya aku kenal la....tu cousin aku yg kenalkan...siap dia cakap kat aku....kalau aku nak HP terbaru...tinggal duit kat dia..kira simpan la...cukup baru dia bagi HP tu...huhuhuhu....sampai hati dia cakap mcm tu.....hahahhahahahahah...tu la nak beli yg baru...lepas tawar...tawar...lagi..last skali dia cakap mcm tu kat aku....aku tanya la dia...bleh ke mcm tu...dia cakap keranamu bolehla.....hahahhahahaha.....dia ni memang jenis yg kelakar orgnya..aku plak suka mengata dia je kerja...tapi mengata depan2 la...bukan jenis MENGATA BLAKANG2......tgk2 jgk la kalau bab2 BELAKANG ni...ko guane tok laki ku sayang.....

5 Comments:

ani_hasrul said...

amboi2 n tackle mr lee ke plak?????huhuhuhu...... nnt x senang duduk dato's kat kl,huhuhuhu.....

Dato' S said...

Adus Ani...! huhuhu....

Kalau kat KB ader Mr Lee, kat KL lak ader Miss Lee... ahakss...

Sajer melawak jer bby.. jgn marah eikss!

"Gong Xi Fa Chai..." maaf zahir batin.. hoh..hoh..hoh..

DatinDiaries said...

huh....

ani_hasrul said...

HUHUHUHUHU..............

DatinDiaries said...

:-(