January 4, 2009

BALIK KB......


makan kenyang2 ye anak mummy.....


HB aku ni memang makan banyak.....control perut tu ye sayang.....hehhehehhee.......kan nampak sama plak kita....hak hak hak hak

emmmmmmm bestnya........

ni anak buah aku...makan banyak tapi tak gemuk2....huhuhuhuhuhu.....bestnya mcm tu...huhuhu

kami sampai dr KL pun kebetulan awal...so belah malam plak bolehla kami satu family dinner kat luar...pilihan kami kali ni ialah kat Chim Chum jalan pengkalan chepa.....makanla banyak mana pun harga utk satu kepala ( dewasa ) kalau tak silap aku dalam RM 15 seorang...dan kanak2 aku tak ingatla....tapi bestla...makan sampai kenyang...


model cilik ni memang suka bergaya dan posing dpn camera.....ni pun akan sekolah jgk.....PRA la kat SMART READER Jalan Che Su.dia yg paling tak sabar2 nak sekolah...

kasut kali ni adalah pilihan dr HB aku la.....aku suka kasut lain...huhuhuhuhu

ni plak tgh 'try' kasut sekolah.........kembar akan masuk darjah 1 nanti....

kakak aku bersama dgn mak tersayang...... ( mek )




Emmmmm aku pun dah betul2 sihat.....dah keluar wad......dah pegi karaoke......esokkan harinya aku bersama HB terus bertolak balik ke KB.....tak kanla aku nak drive sorang2...pasti HB aku tak bagi kan.....so mcm nilah kita org seminggu sekali pasti akan berjumpa..kadang2 berminggu2 .....kalau dia tak balik KB aku yg ke KL....mcm tu la rutin harian kami berdua...walaupun jarak jauh tapi dalam seminggu pasti akan berjumpa dan ianya akan merapatkan lagi hubungan kami...senantiasa baru..hehhehe
mcm biasala kalau dia yg drive aku pasti akan menemaninya....aku tak akan tidur dr KL sampaila KB..lagipun aku ni bukan boleh tidur time kete bergerak ni...kalau aku mengantok sangat ..aku suruh je dia berhenti mana2...dan kami tidurla...tak kisahla tepi hutan pun....tapi make sure tempat yg bukan menakutkan la...hehhehhe

2 Comments:

广西休闲游戏中心 said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG

Farming Net said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
decorative fishing net