December 15, 2008

TEMPUA vs HRC..

Ni yang paling awal dtg la...ada yg tak dapat datang ..lain kali kita hang out kat tempat lain plak ye......

Hurmmmmmmmmm......

seronok betul bila boleh berkumpul mcm ni ye......biasanya tempat lain..ni saje je beralih arah kejap...

Love You My Dear....

ini adalah HERO MALAYA abab ini......


bakal pengantin baru pun datang ye....tak kanla dah lama puasa..nak gigit telinga Anep plak...hehhehhehe

nilah yg ramai2 melepak kat HRC.......sambil bincang2 isu semasa gitu...

Hurmmmmmm...bergambar pah ceroh...hehhehhhehee..pasangan bahagia ni...

Wit My Lovely Hubby.....Muahhhhhh...




Emmmmmm hari2 yg ditunggu oleh kaum2 ibu nih....dah lama plan tapi baru menjadi...hehhehhe..bukan apa di samping nak tgk wajah baru HRC dan makan2 kat sana la....emmm..malam tu ramai jgk la yg dtg joint...bukannya selalu..apa2 pun pasal BIL tu kita org tak akan lupa punya...hahahhahahahahahhaha......

memang enjoy habisla malam tu.....bukannya selalu pun...kadang2 tu nak jgkla cuci mata ..makan2 sambil tgk live band....yg pegi pun memang semuanya kaki2 sporting morting ....nanti lain kali kita plan ke tempat lain plak ye...

4 Comments:

Anonymous said...

kak u nape abg shamil nampak cam geram je...

DatinDiaries said...

dia memang senantiasa geram kat kak u ni...hehhehhee

ani_hasrul said...

uish.....bahaya tu......kua3....

Dato' S said...

Ermmm... siapakan gerangan Anonymous tuh...?

Kalau tak geram, tak jadi ISTERI ler pulak.. huhuhu...