December 15, 2008

SELAMAT PAGI MALAYSIA......

hehhehehe...hati2 kang terbakar tisu kat badan tu baru tau....sedup jelah rokok tu.....jgn hembus....huhuhuhuhu

ni plak dgn buluh2....kang tercucuk kat lubang hidung baru tau.....hehhehhee hehhehehhehhehe

hehhehehe kesian .......tgh kepit apa tu dik kat ketiak tu.....

wah...tarian poco2 dr kaum bapak2....

tarian poco2......aku tak menarila coz aku kan tukang ambik gambar...betul tak..poco2 ni memang senang sangatla...aku memang terror lah........muahahahahhahahhaha

Wow...bulat dan besar ye nampaknya kat situ.........sexy gitu...

eh...eh...ada hantu la..........kari...lari.....

mesti tgh control hensem nih.....huhuhuhuhu.....

cover perut tu yang oiiiiii.... :-)

Wit Feros Khan 'Jelatang'....lupa nak bagitau dia...yg aku sangat bencikan dia dalam crite tu...hehhehe...orgnya emmmm hensem jgk.....jgn mare

nak jgk HB aku ni bergambar.........ada2 je...hehhehe

bersama Hezri .....





Semalam dahla balik lewat...tidur pun lewat.....pagi ni plak nak kena bangun awal la kononnya coz PROPERD ada EVENT kat Taman Tasik Titiwangsa...iaitu dalam slot Selamat Pagi Malaysia secara live di RTM 1...ingatkan nak bangun pagi tapi tersasul plak .....pukul 9.00pg baru suami isteri ni bangun...huhuhuhuhuhuhu mcm2 aktiviti jgklah kat sana...walaupun tak ramai sangat yg hadir tapi boleh dikatakan agak meriah jgklah....dgn pelbagai aktiviti yg di sediakan.....
lepas settle kat event tu barula kami berdua...merendek lagi......huwa...huwa..huwa....biasala hari2 cuti kan....dgn siapa lagi nak merendek..kalau bukan dgn suami aku nih.....

1 Comments:

Dato' S said...

Penat menari Poco2 tuh... STEP 21 ramai yg tak leh ikut...

Last sekali buat chicken Dance jer.. semua boleh ikut! hehehe...