November 18, 2008

TGK WAYANG.......

wit my lovely hubby.......

suka sgt buat muka mcm tu...yg pakai baju putih tu...huhuhuhu.....

hapy nampak....masuk je....bukan tgk wayang....wayang yg tgk dia ....huhuhu...anak2 aku pukul 8.00 malam memang sepatutnya dah tido.......

ramainya nak tgk wayang.....anak2 pun ramai mcm nilah....huhuhu....idea spontan coz bosan sgt dok kat rumah je hari ni...esok tak tahu nak bawak pegi mana plak......huhuhu

ikut Q ye......nak beli tiket dulu......



pandai yg kecik tu dok depan sekali.....tahun depan dah sekolah tapi tuannya kecikkkk je....huhuhuhu

u look blue la my dear.....hehhehe

beli pop corn dan air dulu ye sayang......kan nak mengunyah2 plak nanti....

anak bongsu dan anak buah aku.....( dah mcm anak aku sendiri )...ala cutenya...




Hari ni memang satu hari kat rumah dan memang takde keje nak buat la....dr pagi sampai ke pagi sampai ke malam asyik dok layan internet je...yelah kat internet ......... tgh panas dgn topic nak menjatuhkan maruah org....emmmm mcm2...... sementara tunggu hubby aku balik rumah....aku mcm biasala rilex2 la...bila dia balik...bagi dia minum dulu....kiss ke dulu......suruh mandi.......dan makan malam......hhehhehe....... lepas tu tiba2 je aku rasa cam nak bawak anak2 tgk wayang je....so bersiap2lah wahai anak2 semua jom kita pi tgk wayang.....citer kartun......MADAGASCAR........best jgk....yg lucunya anak2 plak ada yg tidur....yg lebih2nya plak dan sampai ketawa2 tu aku dgn laki aku la plak......hehhehe..memang best citer tu...cute sangat.....

2 Comments:

lily lotus said...

wahh..u dh bawa diorg tgk!..kompem laa ramai kekanak dlm tu..

DatinDiaries said...

kanak2 takde la ramai sgt...yg ramainya mak dan bapak kanak2 je...heheheh...tapi memang best.....bawak anak2 pegi tgk ye.tak silap sis mulai minggu depan harga ticket utk kanak2 separuh je