November 20, 2008

LATE SUPPER..........

NZ CAFE..........jomla supper kat sana plak malam ni........boleh jumpa.......jom...

aku plak minum Tea Tarik.....lelaki tak bagus minum Tea Tarik tau...akan mengakibatkan mati pucuk paku........betul ni..bukan main2 tau.....jgn amalkan minum Tea Tarik ye wahai kaum lelaki...hehhehee.......ni aku pakai baju pinjam ni........ala bukan baju org lain ...baju laki aku jgk.....huhuhuhu......nasib baik muat...wakakkakak..

minum ye sayang......hhehehe...malam ni kita lepak kat sini plak ye...bestla tempat ni.......rilex je....

di mana2 saje....pasti gambar dia akan ada....hurmmmm.........

cantik betul gelas dia......takde jual ke gelas tu....kalau ada nak jgk aku beli....emmemmmmm......Tea Tarik dan Nescafe Tarik.......emmmmmm sodap...

aku memang suka makan roti canai cicah susu....kacang dal atau kuah kari.......tapi susu mesti ada utk campur dalam 2 jenis kuah tu...emmmmmm sedap sgt...cubalah makan....

wah bestnya.......emmmmm.....roti canai telur ni............nak makan lagi la.......malam ni plak kot.......huhuhu...bawak anak2 ke malam ni...emmmm....

Tadaaaaaa......licin ......tapi jgn salah faham tu...aku bukan makan sorang tau.,........aku siap suapkan utk laki kesayangan aku ni skali...huhuhuhuhu....( cover line )...hehhe




Emmmmmmm....tiba2 je teringin nak makan Roti Canai tgh2 malam buta ni apa kehal....huhuhuhu.......malam tadi aku temankan husband pegi jumpa dia punya club lah.....banyak benda atau hal yg nak kena selesaikan.....lagipun sekarang ni bulan pilihanraya....lagila bz nampaknya....aku takde buat apa2 pun juz ikut jelah.....tgk.....dan lihat.....tu je.....hhehhehhe.... lama jgklah aku kat sana jam 1 lebih bari kami balik...tu pun bukan terus balik rumah tapi menyinggah dulu kat NZ Cafe sebelah Menara Public Bank tu......ramai jgk org kat sana.....budak2 muda je yg ramai......cantik2 dan hensem2 semua ada.....emmmmmm. aku cam biasa jgk la...order Tea Tarik dan makan Roti Canai Telur tu......huhuhuhu...teringin sangat nak makan...mayb hujan kot...teringinla nak makan yg panas2.....padahal kolestrol tinggi tu....dan diet mcm mana......husband aku bagitau..kalau aku kat KL ni tak payahla nak diet....dia nak aku makan je kerjanya....nampaknya memang sah tak kurusla aku nampaknya......

2 Comments:

Dato' S said...

Mengidam kot! huhuhuhu.....

DatinDiaries said...

huhuhu.....bukanlah.....rasanya mcm tak lagi kot...