November 21, 2008

MEMBOSANKAN........

hehehhhehe...kali ni mak aku plak yg masak....emmmmmmm memang best lah kalau mak aku yg masak......resepinya adalah.....ikan singgang......ikan selayang goreng......budu dan kerabu sotong.....huhuhuhuhu......memang tak gengat la makan nasi kalau mak aku yg masak.......emmmm bestnya....laparla plak....

maid aku ni buat nescafe sampai aku tak boleh nak minum...pahit giler........selalu buat milo..oren je....malam ni nak tukar selera....memang tak bleh minum...aku suruh dia minum pandai plak dia tak nak minum...hehhehheheh

ini adalah di antara gambar yg dah lama aku letak....yg terbaru masih belum ada lagi......aku akan penuhkan semua tempat tu......frame gambar berlambak tapi aku je yang takde masa nak letak gambar kat situ.....nanti betul2 free la...nak pilih gambar2 dulu tu pun satu hal jgk kan......nanti2 lah........

salah satu tempat yg aku suka........aku sukakan sesuatu yg simple.....tapi pastikan dalam keadaan kemas dan bersih..........itu yg penting........

emmmmm nampak gayanya ada jgk terselit gambar nya di situ.....huhuhuhu......air kat sebelah mesti ada.......yelah standby kot2 lelah di tgh malam......ahaks....

ni plak di antara baju2 yg telah di susun rapi....time aku ada jelah rapi dan kemas mcm ni.....kalau aku takde....haru biru di buatnya.......bab ni dia dah faham perangai aku......nampak senget sikit pun memang tak boleh...pastikan sama dan kemas.......huhuhuhu

ni di antara baju2 aku yg dah tak muat nak di pakai oleh bentuk badan ku yg mongel sekarang ni....hhahhahahhhaha.......nak kena diet balikla nampak gayanya....masih di simpan dgn elok lagi ni......penguat semangat la katakan.......

emmmmm..nampaknya dah banyak barang yg dah takde stock ni....nak kena buat senarai dan pegi soping moping la plak......huhuhuhu........

Tisu tu semestinya nak kena selalu ada la kat situ...senang nak buat kerja apa2 yg patut kan.....dan yg penting magazine mesti ada...yelah takdela bosan sgt kan...kalau2 nak melamun ke apa ke kan.......

hahhahhaha...memang sah aku ni memang takde keje nak buat.......nilah bilik air namanya.....hhehhehe..yg kat sebelah tu tempat aku mandi la....yg kat depan tu yg nampak tu.....faham2 jelah kan......




Hari ni sememangnya hari yg membosankan.....aku tak tahu apa nak buat hari ni...anak2 pun dah tidur semuanya...kira sehari suntuk la aku kat rumah......nak keluar malas la plak...ingatkan nak jgk keluar beli barang2 utk spa aku...staff pun dah bagi senarai apa yg patut aku beli.....tgk la esok atau lusa aku keluar bersama anak2 ke.....anak2 pun sibok dok ajak nak pegi IKEA....dia org memang suke pegi kat sana....ingatkan aku je.... bila kat rumah ni ......dah tak tahu apa nak buat ambik jelah gambar yg aku rasa aku nak ambik.....nampak sangat bosannya aku ni...hehehhehe.....ada yg tak patut aku ambik pun..aku ambik jgk...takpelah u all layan jelah ye.....hehhhehe...bukan apa nak berkongsi cerita la katakan...cerita lain takde nak di kongsi coz kat rumah je kejenya.......so kongsi tgk gambar jelah ye...hehhehhe.....kalau takde apa2 aral ingatnya nak pegi jalan kat Penang la esok atau lusa...tu pun kalau mood aku baik la......pegi la 2 hari ke.....pastu ahad balik la KL balik kan....a ah..cam best je idea spontan aku ni......best jgk mcm ni kan...dr dok KL je..memang membosankan....emmm.....tak pun aku pegi hari sabtu pagi.....ahad balik la KL ....bolehla bawak anak2 jalan....takpun pegi esok ke...boleh jgk kan...emmmmm.....idea tgh2 malam ni best jgk kan...semua org kat rumah dah tido..termasukla laki aku kat sebelah ni.....asyik nak berkepit je.....tidurnya...malam ni aku nak rest....pesanan penaja dr awal2 lagi.....buat2 merajuk ke baru la tak di kacau.....hahahhahahhahahhaha.. ( jangan mare )kalau tak buat2 merajuk susah plak......huhuhuhu..........lalalallalalalalalallalalalala,........

2 Comments:

Dato' S said...

Buat2 merajuk eiksss....

Ok.. Ok... Tak per...!

DatinDiaries said...

ntahla....