November 10, 2008

HURMMMMMMM.....

sebelum nak keluar rumah....menjamu selera dulu.....2 jenis lauk pun nampak cam berselera jgk ye.......hehhhehhehe

sampai je KB....kami terus ke TESCO...aku ada nak beli barang dapur utk SPA ......maklumla dah lama aku cuti kerja..nasib baikla boss aku ni sporting ......kalau tak dah lama la aku ni kena buang keje kot.....huhuhuhu

time ni dah nak balik KB...baru je lepas lunch....sepatutnya breakfast...tapi tidur memang tak hengat dan sedar.......


tempat yg paling aku BENCI nak pegi......tapi aku pegi jgklah....

kalau ada gambar aku....gambar dia mesti nak kena ada jgk sekarang ni......huhuhuhu........wah cantik baju bang.....ni tgh minum tea sebelum kami nak bertolak balik ke KB....setelah 1 malam kat cameron.......

mcm biasa jgkla .....kalau ke cameron tak sah rasanya kalau kami tak pekena tea BHARAT ni.....huhuhuhu...memang bestla minum tea kat sana...dgn suasana yg sejuk tambah2 dgn org yg tersayang kan.......nak bawak anak2 pun...anak2 dah boring pegi cameron.....so biar mak dan bapak anak jelah yg pegi...huhuhu

sepatutnya kami singgah je kat cameron ni....tapi bila sampai je kat sana..emmmm suasananya sejuk semcm je ...cam tak nak bagi kami balik je...so kita org pun bermalam la kat sana 1 malam ..takde apa yg best pun..huhuhu cuma belah malamnya mcm biasala jalan2 kat pasar malam kat BRINCHANG tu........dan beli apa2 yg patut je.....




Hurmmmm...kali ni aku masak 2 jenis lauk je..hehhehe..senang dan simple.....suami aku hanya nak kan 2 jenis lauk je..senang la keje aku..tak payah nak pikir nak masak lauk apa.....kali ni sebelum aku bersama suami bertolak balik ke KB... aku masak....MASAK LEMAK TELUR AYAM dan TELUR DADAR ( special tau telur dadar yg aku buat......) bukan telur dadar main pecahkan telur je.....aku main hentam je..letak semuanya apa2 yg patut dan terlintas depan mata aku...campur...campur dan campur...wah sedap giler ( wah puji diri sendiri nampak aku kali ni ) memang sedap betul serius tau..tarak main2 ni..... dan last skali aku buat NASI KERABU GORENG THAI......ha yang ni kami makan jgk..dan yg lebihnya aku siap letak dlm tupperware lagi...dan makan dalam kete semasa perjalanan kami......jimatkan kos....hahhahhaa........ rancangan kami bertukar lagi.....mulanya nak balik terus tapi mcm biasa jgk balik ikut CAMERON...boleh dikatakan tiap2 minggu aku dan suami pasti pegi cameron.....sampaikan tak tahu nak beli apa lagi...yg pasti aku beli ialah BUNGA dan jgk JAGUNG.......

2 Comments:

Dato' S said...

Ok lah.. I dah tahu apa yg u nak kat Cameron... Lain kali I penuhi impian U tu yer..

Yg penting KITA happy.. Cheers!

DatinDiaries said...

apa yg i nak kat cameron tu...tak faham ni.....tapi ada sesetengah tempat buat i betul2 benci gila