November 6, 2008

CARI HADIAH UTK KEMBAR 3

haa..apa2 pun nak kena bayar gak dulu....kebetulan kat situ sempatla beli pampers jgk...mcm kat kb tu takde jual pampers....hehehhehee....

cute sgt la baju2 baby kat sini...teringinla plak aku nak menambah bilangan bila tgk barang2 baby....hehhehe....aku ni memang suka sgt kalau bab2 shopping barang2 budak ni....semuanya cute miut.........bestnya kalau dapat dlm masa terdekat ni ye.....ntah2 dah ada kot....hhehehe

wakakaka.....badan aku dah bulat rupanya...ntah2 ada isi kot.....tu yg tak diet2 lagi ni.....hahahahaha...ada ke....takde kot....ada kot.......ehhe

sayang apasal jalan mcm tu...cam nak terkam i je...sabar.....sabar......ni kat tempat awam ni.......hurmmmmm......hehhehee...jgn mare..gurau je..

cute betul botol susu ni......tang tudung dia tu memang cute sgt2...aku belikan utk anak bongsu aku kat rumah tu...mesti dia suka..ala2 botol princess gitu....

mcm2 ada....semuanya cantik2 hamper kat sini...pilih dan bayar je.....hehhhehe

ni baru je nak mulakan buat hamper la.....terpaksa kena buat jgk..kesian dia org...keje lebih masa...aku dtg pun dah lewat..coz pegi hantar kete kat bengkel dulu baru la dtg kat manjaku...


HELO miss....buat betul2 ye...dan bagi cantik2 ye....ini hadiah mau bagi pada baby cute yg kembar 3 .....

ni cam gaya pak guard kat butik manjaku je.....hhehehe....jgn mare....nanti malam karang Mommy bagi hadiah ye......hehehee best tu tgk lengan tu....hurmmmm

ha.....pak cik dapat hamper....huhuhuhu......kita org tak tahu nak pilih yg mana utk kembar 3 ni...jadi kami beli lah yg ini...rasanya cam dah ok kot....hehehee......semuanya kena 3 lah....dah kembar 3 kan...

Yeayy...pak cik monang.....dapat hamper dari butik manja ku.......pak cik kayo......pak cik kayo....( ntah apa2 la u ni....) hehehehhehe




Dah berapa kali aku suarakan kat suami aku ni nak tgk kembar 3 ni...tapi bz je kerjanya....dan bila dah betul2 free aku plak yg tak larat....mana tak nya asyik buat kerja overtime je.......huhuhu.... tapi kali ni penat ke tak penat ke ......kena pegi jgk..yelah kita kan dah berkawan..bila tahu kawan dah dapat baby baru atau susah...kita akan cuba tolong setakat yg termampu....tu je....tapi kita org sampai lewat jgklah...1 jam lebih jgklah dia org menunggu..hehhehe...sorry......

2 Comments:

Dato' S said...

Wah Datin.. Asyik gambar I jer yg banyak! huhuhu...

I tak perasan la yg lengan I tu besar dan sasa plak! ahakss... Tak der la angkat besi pun, cuma main BADMINTON jer..

Kembar 3 tu best, tapi tang nak maintain tu yg tak cukup kakitangan.. hehehe...

DatinDiaries said...

ye ke besar dan sasa.....i tgk camtur je.....ahaks....