November 6, 2008

CAMELIA YG RASMIKAN....


Kad Jemputan yg di tempah Khas utk majlis perasmian SPA Q....




SPA ini di rasmikan oleh Penyanyi dan jgk Model CAMELIA

Keratan Dari Majalah MIDI


ini adalah keratan dalam Majalah Nona ( 2008 )






Aku adala buat business biasa2.....kat Kota Bharu aku buka SPA....dan insya'allah kalau ada rezeki akan di buka di KL tapi tak tahu la bila.......aku sememangnya minat pada dunia kecantikan....dulu aku mantain je badannya...hahhahha sekarang ni mantain jgk..tapi mantain bagi besar hahhahahaa....takpe cepat je kalau nak kurus kalau betul dgn dietnya.....setakat ni business alhamdulillah nak kata maju sgt tu takdelah maklumlan SPA kat Kota Bharu apa sgt...aku cuma ingin bawa pembaharuan kat Kota Bharu ni...kebanyakkan org Kb ni memang sukakan kecantikkan...jadi aku ambik keputusan utk bukak je SPA kat KB daripada aku takde buat apa2 kan...tapi masih lagi ramai yg belum tahu wujudnya SPA aku kat KB ni....kurang pendedahan pun tak jgk...walaupun SPA aku ni nampak cam mahal je...tapi jgn takut kami menawarkan dgn harga yg murah dan berpatutan dan bagi aku ...aku buat biar semua golongan boleh masuk.....dan sekarang alhamdulillah ramai yg dah tahu...dan yg pasti kesabaran itu penting.....bukan senang nak jadi senang dan memang senang nak jadi susah..... aku hanya selitkan sikit je pasal business aku kat sini ekk.....next topic dah takde dah topic ni.....hehhe.....ini hanyalah utk selingan dan tatapan utk pembaca setia diaries aku je....

5 Comments:

goooooood girl said...

Very good......

lily lotus said...

mmg tersgt sesuwai u open up satu branch kat KL..i nak giiii!

DatinDiaries said...

insya'allah kalau ada rezeki sis kat sini kan...nanti sis akan bagitau ye

Dato' S said...

Insyallah... tunggu rezeki jatuh ke riba ni..

DatinDiaries said...

insya'allah..