October 15, 2008

SUSUN GAMBAR LAGI....

ni lah album yg dah siap aku susun dgn kemas dan rapi...

gambar yg paling best..........majlis akad nikah...14 sept 2008

setiap album ada tajuknya..hehhehe..bukan apa....sebagai kenangan...sekuarang2nya ingat tarikhnya dan kejadian apa yg berlaku......aku memang sukakan perkara yg detail dan kemas......tapi gambar ni yg paling aku suka.....

Di antara gambar yg aku suka tgk.........

Di antara gambar2 yg aku dok sibok menyusunnya 3 hari 3 malam......



tadi masa aku kat spa......ada la sorang budak pompuan dtg promote Maya Card utk percutian katanya.....mcm mana terlepas masuk dlm spa aku..aku pun tak tahu...dah rezeki dia kan....memang pandai bercakap...sampai aku ada mood nak melayannya......lagi pun harga utk joint membership pun murah RM39.90 sahaja....katanya dia dr Melaka......Maya Card ni katanya lebih kepada percutian cuti2 malaysia gitu....dapatla potongan harga utk Hotel2 yg terpilih..byk jgkla pilihannya....atau kalau u all nak keterangan lebih lanjut sila layari website dia je....www.rainmaya.com ...memang nampak cam menarik je.....tu pasal aku joint......

ni kepit rambut beli kat cameron hari tu....simple...murah....cute dan cantik...


emmmm...post yg menarik dr Dik Ya.....

ni salah satu gaya yg dia suka sgt buat bila time nak posing depan camera........cubala bagi post lain plak...asyik sama je.......teman setia Mommy ni....tunggu je apa yg Mommy buat ye




Masih belum habis2 lagi susun gambar....tadi pegi beli lagi album nak letak gambar....bukan album lagu.....huhuhuhu.....
saje je nak bg nampak kemas..senang org nak tgk...ni bila org nak tgk asyik nak kena bukak laptop je kerjanya......bila dah letak dlm album senangla org nak tgk......anak bongsu aku la yg menemani aku susun gambar tu...kakak2nya plak pegi Qiraati.......dia nay aku ingat tahun depan la kot nak hantar mengaji quran ni.......umur 4 tahun dah boleh la nak belajar.....tu pun dia selalu mintak nak sekolah dan mengaji.....ari tu ada jgk ustazah dtg mengajar kat rumah aku...sekarang ni ustazah tu beranak la plak....asyik buat anak je......hehhehhehe.....kalau dia dtg mengajar kat rumah aku lagi...aku ingat aku nak mula balik la mengaji ni.......

2 Comments:

lily lotus said...

cantiknya ur wedding pics!

pandai model kecik tu posing ekk

DatinDiaries said...

model kecik ni memang suka posing....