October 10, 2008

PAVILION KL - PART 2

Sempat lagi aku ni menjeling kearah camera tu...emmmm...sambil tunggu adik manis tu buat resit...aku bergambar la dulu........

Aku suka sgt baju ni...simple sgt2...harganya utk sehelai RM49.00 ....




tu ha yg baju belang2 tulah aku.......tgh beratur nak beli J-Co Donut...emmmmm best sgt...memang tak pernah ketinggalanlah bila aku ke sini......pasti akan beli....yelah bukan selalu dapat makan pun..kat KB manala nak ada ...huuhuhuhu



Kali ni tiba giliran utk anak2 aku plak.........jalan punya jalan..pusing punya pusing aku terpandang kat T-Shirt Levis kanak2...simple dan menarik sangat2....harganya berpatutan RM49.00 utk satu helai...cantik sgt...dan aku memang suka sgt.....so aku beli jelah utk puteri2 kesayangan aku tu...

3 Comments:

michigan loader said...

what happened to the other one?

wheeled loader said...

im here because of few cents for you. just dropping by.

caterpillar bulldozer said...

haha.