October 10, 2008

PAVILION KL - SHOPPING TIME PART 1



Suami aku ni asyik dok pandang aku je.....jgn pandang mcm tu..sabar ye....ni dok tgh try mascara aku yg dah habis......so aku ambik jelah satu...nak bayar tu buat2 tak nampak jelah....hehehee



Bedak aku pun dah habis.....nak beli kat KB takde brand yg aku pakai......so pegila mana2 yg terdekat dgn umah aku......tadi aku ke Pavillion beli Foundation CHANEL no 20 dan jgk Mascara CHANEL no 10.....ni kira bahagian aku la..tak byk yg aku beli...hanya make up je...beli apa2 yg patut je..tak pyh membazir.........sementara utk anak2 aku hanya beli T-Shirt setiap seorang je....ambik syarat .....rasuah yela....dah brapa hari tinggal anak2 ni...kena la wak balik sesuatu..hhehhehe

1 Comments:

john deere bulldozer said...

its good to know about it? where did you get that information?