October 10, 2008

IKEA - PART 3


Sweedish MeatBall memang best....cubala kalau anda ke IKEA.....selain KARIPAP dia tu...yg ni pun best jgk......tapi ni kat Food Court Ikea la.....memang best sgt2....

memang nak beli jgk gelas ni.....nanti ada nak buat majlis kat rumah KL ni nanti....dah pegi tgk apa yg nak kena beli nanti ni....ini adalah salah satunya......


tgh dok perhatikan frame2 gambar...banyak dah yg berkenan tu..tapi bugdetnya belum ada lagi......hahhahhaha......yelah nak beli frame...gambar pun takde lagi.....gambar yg dah ada pun belum cuci pun lagi..takde masa nak ke kedai gambar tu.......byk ni nak kena beli frame gambar ni....gambar2 kat dinding pun dah lama tak update jgk ni..hhehehee


Ni je yang aku nak beli kat IKEA....tapi nampaknya dah tersasul byk kearah benda lain....lepas ke ikea aku turun kebwah tempat Sun Flower Card..utk tgk idea2 kad majlis kesyukuran nanti....dah ada yg berkenan dan nak kena pikir apa yg nak kena tambah lagi......





ha...ni tempat nak landing jap.....kaki dah sakit seharian berjalan......



Last skali aku ke IKEA......hajatnya hanya nak beli satu benda je iaitu Hanger tapi bila dah ke sana ..siapa2 pun sedia maklum akan dijamu mata dgn hiasan yg begitu simple dan cantik..barang2nya pun berpatutan la jgk.... akhirnya balik rumah kena masak la plak...suami nak balik makan...hehhee...hari ni aku buat tomyam dgn daging goreng kunyit je.....

19 Comments:

used wheel loaders said...

thats amazing story.

westendorf loader said...

not bad.

used mini excavator said...

not bad.

bulldozer rental said...

sure, why not!

used excavator said...

well its nice to know that you have great hits here.

jcb excavator said...

im here because of few cents for you. just dropping by.

loader excavator said...

not bad.

komatsu bulldozer said...

ok. I found an information here that i want to look for.

cat bulldozer said...

haha.

excavator sales said...

thats amazing story.

dragline excavator said...

very cool.

used skid steer loader said...

when will you go online?

330 excavator said...

very clever.

ihi excavator said...

not bad.

hough loader said...

very clever.

lily lotus said...

mmg berhantu klau shopping kat ikea ni..hehe

DatinDiaries said...

bukan ikea yg berhantu...tapi sis yg jd hantu.....huhuhuuuhu

cHaDacHaDa said...

giler byk spam yg comment..

shooh!shooh!

DatinDiaries said...

tu la pasal...:-)