September 9, 2008

SPA Q........KAD RAYA...



Kad Raya....utk Customer SPA Q




Hari ni memang bz ckitla staff2 aku ni......tapi memang dah terlewat nak hantar...maklumlah semenjak dua menjak ni aku bz mcm tak hengat punya...byk benda yg nak kena aku buat...tambah2 bulan puasa plak ...lagi la bz....nak beli itu la...ini la...mcm2 hal la nak buat.....sampaikan nak hantar kad2 raya utk customer pun terlupa..... so... apa lagi kalutla dia org......dok tulis apa yg patut..... lagipun Kad Raya ni memang aku tempah Khas dr SPA Q aku ni......memang nampak x-lusive la ckit......

4 Comments:

iNi DunIakU said...

hmmmh.. bkn customer spa Q... but nk kad 2 lh x?..

tantek la

DatinDiaries said...

boleh...kena bagi address la nak pos kan...

lily lotus said...

aii..salam kenal2 ;)
cantik kad raya tu..
nice blog n i link urs kay..

DatinDiaries said...

hi lily...salam perkenalan.....bolehla..nanti bagi address...saya akan poskan kad raya tu........