May 29, 2010

TUPPERWARE..

Semuanya memang cantik2 dan memang 'merawang' bijik matalah kalau tgk segala yg ada kat 'Tupperware' nih.Set OREN nih memang cantik sangat2...nak kena ada dalam list jugak nih nanti.

Untuk yg mula2 baru sertai Gang 'tupperware' nih..akan diberi set kat gambarrajah no 2 tu ye..dan untuk sertai ahli ni terbahagi kepada 2 iaitu yg pertama bayarannya ialah sebanyak RM60 dan yg kedua ialah RM260 sahaja.dan anda akan diberi 1 set barangan Tupperware.

Dan ini plak bahagian utk kanak2.memang cute je bekas2 ni semua..colour yg begitu menarik .bukannya kanak2 je yg suka..tapi mak kanak2 tu yg gerenti akan suka.Untuk 'Kids School Bag' tu hanya RM17.90 sahaja.

Semua barang2 Tupperware ni cantik2....designnya pun memang semuanya cantik..ala2 coloufull lagi.yg paling bestnya barang2 Tupperware nih memang tahan lama dan YANG PALING BEST lagi..kalau barang2 Tupperware yg dah kita beli dah lama..pastu nak tukar ganti yg baru pun bleh.

Yang ni plak memang cute sangat2..Pasti kena ada dan kena miliki jugak .ni namanya 'Garlic -N-All Keeper yg berharga RM59.90..Bekasnya plak memang blh tahan besar jugaklah.28.8cm (L) x 18.8cm (W) x17.2cm (H).


Cantik betul la bekas utk letak Beras nih.nampak bersih je beras yg kita nak masak tu nanti.selain daripada 'Rice Dispenser' nih ianya didatangi juga dengan 'Microwaveable Rice Cooker' tapi itu bukan 1 set tau..harga lain2.dan sudah pastinya nak kena beli asing2 gakla.

-Rice Dispenser RM 288

- Microwaveable Rice Cooker RM 99
ps: kalau ada sape2 nak order segala barang2 Tupperware nih..blehlah order dgn saya ye.nanti jangan lupa u all send no phone kat my email di....eternal_d_ayu@yahoo.com

2 Comments:

El-Zaffril said...

Wah... buat bisnes choc

DatinDiaries said...

El: kalau nak boleh la order dgn saya ye.hehhe