May 20, 2010

MAKAN MALAM DULU..

Sampai je kat KB ni..aku terus bagitau HB yg aku nak makan kat Chim Chum..HB aku plak nak makan nasik je kerjanya..tu pasal la aku sekarang nih gemuk...sejak aku khawin ni lah aku jadi gemuk.....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Arghhhhh lambatnya nak tunggu sotong ni masak...tak sabar rasanya.....bestnya....hurmmmmm yummy..yummy..bagi yg ada kat Kelantan ni blehla mai makan kat sini..dan bagi yg berada di perantaun tu..kalau balik KB meh kita pakat2 makan Chim Chum

Makan jgn tak makan..punyalah kelaparan melanda...aku panggil dan minta tolong apa2 pun buat tak layan je...hurmmm

Anak buah bersama bakap suami nya.hurmmmmmm pasangan ini akan diijab kabulkan pada bulan June nanti.pandai2lha harungi alam rumahtangga..dan tempuhi segala dugaan berumah tangga ni dgn penuh kesabaran..kerana masa bercinta dan khawin ni lain..


Makan kenyang2...memang tak jemu2 nampaknya aku dengan Chim Chum nih....tuan dia letak apa la kat Chim Chum nih...asyik nak makan je aku nih...nak tau tuan dia letak apa...coz tuan dia letak sotong.....tu pasal la aku selalu nak pi makan Chim Chum ni.dok drive dari tadi lagi..aku dok nampak nak masak Chim Chum..aku tak kira malam ni aku nak makan jugak Chim Chum nih..nak makan nasi malas la dah pukul 11 malam nih..makan yg ringan2 dahla.


Lepas makan...baru nak balik rumah....sampai rumah..nak kemaskan segala barang..pastu gerenti pengsan aku nih.tanpa ada masa nak mesra2 ...pengsan terus....penat woooo drive sorang2 nih...


2 Comments:

masviona said...

kat mana rest nih sis? chim chum....mcm makanan dr kemboja je....sbb ritu ada sy tgk rancangan kat astro psl kemboja ada makanan yg ala2 gini

sis reply cepat sis kat mana rest nih if sy blk kb leh sy terjah coz slalunya asyik2 layan new horizon or four season jer...buring dahhh

DatinDiaries said...

MV: ah a..ni memang makanan ala2 kemboja gitu.lokasinya terletak di Pengkalan Chepa...kalau MV nak ke airport..sampai je Penagkalan Chepa ni tgk belah kiri jalan..

kedai ni tepi jalan je..kan tgh2 kena langgar plak kang.takpun..kalau balik KB camm je sis..nanti kita pi makan sama2..