December 17, 2009

ZANG TOI..

Zang Toi...seorang lagi anak Kelantan yg berjaya mencipta nama di persada dunia Fesyen bertaraf dunia.

kotak pun dah cantik.....sayang nak buang....akan ku simpan buat kenangan...dan mana tahu kot2 nak balut hadiah ke apa ke lepas ni blh pakai kotak ni...hehhee

TShirt utk diri aku....ianya simple tapi cantik.....cantik tang nama..hahhhaa...bukannya selalu pun..setahun sekali je aku shopping utk aku..tak salahkan.











Satu jenama yg cukup di kenali di Malaysia dan malah di dunia ..anak kelahiran Kelantan kalau tak silap aku..tahniah di ucapkan kepada beliau kerana telah berjaya menjadi seorang 'designer' yg tersohor.bukan senang nak jadi senang dan memang senang kalau dah jadi senang..hurmmmm apa tu belit2 ayat nih..tapi anda faham2 lah sendiri ye.


dah lama aku tak shopping utk diri aku..sekali sekala nak jugak aku merasa kan..lagipun dah lama aku rasa aku tak hiraukan diri aku..aku layan je apa yg aku nak makan..aku tak jaga segalanya pasal yg berkaitan dgn diri aku..nak kata aku frust dalam hidup takdelah..aku ada org2 yg di sayangi dan org2 yg menyanyangi diri aku sekarang ini..hal yg lepas usah di kenang dan tak perlu di ungkit kembali..betul tak..cuma bagi aku ALLAH itu maha mengetahui segalanya..ada pasang dan ada surutnya..cuma masa je yg kita tak tahu.aku akan lebihkan anak2 aku dalam segala hal.kalau bab2 yg anak2 aku dah selesai barulah aku fikirkan pasal aku.ada jugak silapnya..aku juga sepatutnya menjaga penampilan diri aku seperti dulu bab kata pepatah..menjaga keseluruhan...hurmmm tapi sekarang ni dah lama aku lupakan..aku lebih tertumpu kepada keperluan anak2..agak2nya bila aku nak menjaga penampilan aku seperti dulu ye..dalam erti kata nak jaga badan la...hahhahahha..tahun depan jelah...kira azam tahun baru..bleh tak mcm tu..huhuhu..


sambil2 aku dok tunggu nak tgk wayang bersama dgn anak2 tersayang nih..kami pusing2 dulu..bila dah pusing2 nih..adalah tanduk2 yg tumbuh dok menghasut aku nak itu ...nak ini...hehhee..tapi sabar..tgk poket cukup ke tak..kalau tak cukup dok diam2..hehhe..tapi pusing tetap jugak pusing..alih2 aku dah tak tahan dah.....maka dgn itu aku beli jelah sehelai baju TShirt lah kiranya utk aku..dah lama aku tak shopping utk diri aku kan..so apa salahnya hari ni aku ambik 1 je...pastu tahun depan plak aku beli..hehhehee...


okeylah aku nak sambung tido dululah...gud nite semua....dan love u buat HB terchenta dan anak2 mummy yg tersayang....mummy sayang pada kamu semua......Muahhhh


7 Comments:

ina mail said...

sorry promo barang yang awak jual kat dalam blog saya.

DatinDiaries said...

ina: ish bagusla mcm tu..kalau ina berminat...ina blh meniaga tau...lagipun siapa saja yg amalkan HERBS tu semuanya puashati...

iCe said...

alahaiiiii lama tak singgah kat sini... salam maal hijrah..!!

DatinDiaries said...

ice: tu la..lama menghilang..

iCe said...

skrg ni busy sket dgn keje... lorrrr pi BSC tak ajak pon... kalo tak bley pi mkn2 kat situ

DatinDiaries said...

ice: huhuhu tu la pasal..nanti jap lagi nak call kita pi minum2 kopi..hehee

iCe said...

cehhhhh nak call ye? nah amik no i ni 999... hak3