November 9, 2009

PERHATIAN!!!!!!

UNTUK MAKLUMAN KEPADA SEMUA PEMBACA SETIA DATINDIARIES2...

BERMULANYA PADA BULAN AUGUST - NOVEMBER ADA TERDAPAT MASALAH SIKIT KAT SEMUA GAMBAR YG DAH SAYA PUBLISH.....SAYA AKAN BETULKAN DALAM MASA TERDEKAT NI NANTI....

KALAU TAK PUN LUPAKAN JE SEGALA GAMBAR YG DAH SAYA PUBLISH TU...COZ NAK CARI SATU PERSATU..MASAKLAH SAYA DI BUATNYA..HUHUHUHU....MEMANG SATU MASALAH BETUL....SAYA PLAK LA YG BOSAN MELIHATNYA....KAN SAYA DELETE SEMUA SKALI BARU TAU..MEROSAKKAN MATA BETUL ....PHOTOBUCKET PUNYA HAL....GERAM BETUL AKU....


MINTA MAAF YE SEMUA...SAMPAI KAN NAK UPDATE BLOG PUN RASA CAM TAKDE MOOD LAGI DAH....

10 Comments:

ina said...

janganlah mcm tu.kerana awaklah saya start berblog. awak tahu tak, dulu saya tak tahu pun pasal blog ni.blog pertama yg saya baca blog awak. punca saya nak search, apa entah, saya type datin diary.keluar nama blog awak tu. start tu saya baca. terus saya tunjuk kat noor.saya katakan ngan noor, bestnya ada blog mcm ni.start dari tu saya cuba buat.terima kasih pada awak kerana menjadi semangat kepada saya.

Shifu67 said...

kalu bucket ada masalah... buh je dlm gelok.... hehehe

DatinDiaries said...

Ina: terima kasih ina di atas sokongan ina pada saya ye...dah beberapa tak update blog ni...coz frust dgn apa yg berlaku kat blog ni...banyak entry saya nak kena check balik dan susun semula....

pening kepala di buatnya..ni pun banyak lagi entry yg dok beratur tak sabar2 nak keluar....nanti saya sambung balik update mydiaries setiap hari ye..

terima kasih sekali lagi ye atas sokongan dan jadilah pembaca setia datindiaries2..huhuhu


SHifu: weeehhhhh pening palo moleh lah......

b.O.n.d.a said...

datin,
emmm, nak delete gamba, cam tak syOk plak citer xde gamba kan? the pics stOry the 1000 wOrds gitu Orang kata..kalO biarkan, tak best langsung tetibe smua gamba klua ayat2 camtu kan? hadOi laaa...

kalO terus uplOad dari HP x Ok ehh? saya kalO nak baca 'diari' datin ni kena kat umah..Opis mmg tak bleh bukak phOtObaket nih =p

fADzly (wAK) said...

sy suggest akak pkai flickr je..
sepanjang sy guna x penah ada mslh mcm kat photibucket tu..huhu

DatinDiaries said...

Bonda: huhu tu la pasal...takpe nanti akan di buat dalam masa terdekat ni nanti ye...

ikut hati memang dah frust dan malas...tapi di sebabkan minat...dan anak2 pun blh baca nanti....kena tulis...tak pun tutup je blog ni bukak blog baru..huhuhu


Fadzly: huhuhuhu...o ye ke..

shada said...

kakyu upgrade ke?
dah elok dah ni..
tukar pakai flickr..pakai account yahoo kakyu je.

tu senang sket :)

DatinDiaries said...

Shada: kak u tak upgrade pun..juz bukak akaun lain je..

Flickr ....hurmmmm..lagi la tak reti nak buat....blog ni pun bkn kak u yg buat...kak u hanya sambung je..hehhhehhehe

lily lotus said...

janganlah kuciwa kak..tak kisah pasal pic tu..yang penting akak setia berblogging

DatinDiaries said...

Lily: tu la pasal..kalau nak ikutkan hati memang dah kuciwa...

tapi di sebabkan sayang nak tinggalkan diaries ni.....akan ku harungi jua..