September 5, 2009

HURMMM...RILEX JE....

Hehehhehe nak tergelak pun ada jugak..tapi kalau tak gelak memang nak gelak.....kalau gelak plak kang kena marah plak...semalam HB aku balik dgn flight bawah la...kira2 jam 5.00 pagi baru sampai...aku ingatkan dia turun kat Kota Bharu...so aku memang bersiap2 akan ambik dia la..rupa2nya dia call dan katanya nak turun kat jalan besar nak masuk rumah je....tak kanla aku nak pi ambik kot...huhuhu dekat je tu...huhuhuhu...


aku pun sambung tidur balik la...sementara menunggu HB aku sampai...dia sampai je aku masih lagi pening2 lalat nak bukak pintu bilik ni..nak tak nak kena la bukak kan..tak sampai hati nak suruh HB aku tidur kat luar..hhehhehe..HB aku masuk je terus tidur..mengantok betul gamaknya..aku plak memang pening2 dah time tu...so kita org tidur jelah...kira dalam kepala aku ni...cakap esok pagi lah.....hehhehehe..


hari ni bangun awal la kami berdua...coz nak pegi cari bahan2 utk persiapan raya nanti...yelah dah HB aku pun balik..apa salahnya pi keluar shopping beli apa2 yg patut dulu...nanti takde la penat atau banyak sangat aku nak kena beli....bila HB dah ada bolehla tolong2 mana yg patut kan...nak mandi pun sempat lagi aku update diaries aku ni...biarkan HB aku bersiram dululah...dalam kepala aku ni..tak tahu lagi nak beli apa...dan buat apa...coz list pun belum buat lagi..cuma aku ingat nak beli benda2 yg ringan dulu lah....lepas tu baru la aku akan pikir apa yg nak kena beli plak....


oklah...nak masuk kamar kecil jap.........

2 Comments:

Shifu67 said...

HB pukul 5 pg baru sampai.... sajoooo laaa... tak dei nak jamah ghapo2 le....

DatinDiaries said...

ShifU: aloh la...kalu setakat nak sentuh2 manja ..tak dok masalah...hahhahahhahha