September 11, 2009

GAMBAR SEMUANYA LESAP....

hanya 2 keping ni je yg tinggal ....huhuhuhu....hurmmm lepas cuci rambut...barula rasa ringan sikit kepala aku ni.....hurmmmmmm.......balik tidur...........

gunting rambut kakak dan kak ngah..........tapi hanya ini jelah gambar yg ada utk di kongsi hari ni ye..........










Hurmmmmmm takpe apa sangatpun dgn tajuk di atas tu pun......cuma nak berkongsi dgn u all iaitu segala gambar yg sempat aku ambik seharain utk semalam semuanya lesap..hanya tinggal 2 keping je.......coz hasil kerja tangan anak aku la...main sana picit sini ..picit situ aku punya camera murah ni...hhehhe..habis terdelete dan lari setting...terpaksalah aku pegi kedai kamera yg tempat aku beli tu..pi suruh dia setting balik..nak buat sendiri tak reti...hurmmmmm sabor jelah....berbakul-bakul gakla kena bebel kat aku...hurmmmmm


semalam aku hantar Dik Ya awal sikit daripada biasa...mana taknya..terkejut mak aku terus masuk bilik aku dan kejutkan aku...huhuhu..terasa mcm zaman aku sekolah dulu2 plak...mak masuk bilik kejutkan aku utk pi sekolah....dgn muka2 ala mamai gitu......terus cuci muka ala2 P.Ramlee dan terus panggil Dik Ya....Dik Ya.....Dik Ya....mummy dah siap ni....cepatla....huhuhuhu...anak aku tgk je kat aku.....aku mcm biasa gakla...selamba rock la apa lagi......bila dah berpakaian ala2 seksi gitu iaitu kain sarung dan t-shirt..hahhaahhaha hantar anak sekolah...maka dgn itu aku tak singgah memana la...terus balik rumah.....sampai rumah sambung tido dan layan games kebun aku jap......


dah lama anak2 aku nak pi muzium kelantan...nanti lepas raya lah mummy bawak ye...tak pun nanti cuti sekolah...mummy bawak semua tempat yg menarik kat Kelantan ni....kita menjelajah Kelantan ye..perkenalkan kat kawan2 mummy di luar sana...betapa indahnya dan cantiknya Negeri Cik Siti Wan Kembang mcm mummy ni ha....kah kah kah kah....


lepas ambik Dik Ya dan anak kembar...aku pi cuci rambut jap...yg aku heran tang kepala ni kan...padahal aku ni setiap hari cuci rambut dgn shampoo..tapi apasal rasa gatal2 ......tapi bila pi saloon....cuci rambut...lepas tu rasa ringan dan bersih je kepala aku...hurmmmmm pelik...


oklah rakan2 semua....aku dah nak gerak ke KL sekarang ni...lepas tulis diaries ni aku nak terus gerak.....dan utk pebgetahuan jgk...aku akan tetap berpuasa walaupun hari ni aku adalah seorang MUSAFIR....kih kih kih....

doakan saya selamat di dalam perjalanan ye.......semoga di jauhkan daripada perkara2 yg tak di ingini berlaku..............huhuhuhu.....doakan saya ye....

bubye.....dah nak gerak dah ni........muahhhhhh...

3 Comments:

fADzly (wAK) said...

sayang betul gambar2 dah xde..huhu

DatinDiaries said...

Fadzly: ah a..tu la pasal....takpe..ada 2 keping tu je dah cukuplah..hehhhee

Han said...

biaslah kan..anak2 kan suke explore mende baru..hehehe..

hmm..cuci rambut selalu ok ke? cuba pakai shampoo sunsil for dandruff..2 hari skali..I dh try so far gatal2 kepala takde.. ;)

p/s: wa pon berambut panjang..ekekeke