August 11, 2009

CAMERON - PART 5

jgn terkepit kepala aku la.........biar aku kepit rambut aku yg cantik tu takpe.........huhuhu......tapi kepit atau sangul rambut pun ada org kesah jugak........hhahhahahaa.......gila

di antara rakan2 HB aku yg turut serta menjayakan program bersantai di Cameron ...

ha...ni kete kuek nih........dr penang...

menuju ke destinasi yg seterusnya...iaitu ke Ladang TEH BOH di Sungai Palas...

menaiki lereng2 bukit sambil melihat pemandangan hijau dr daun2 teh.....

berkumpul kat bawah dulu....sebelum kami nak naik ke atas...nak berjalan...fuh penat wooooooo..

lunch dulu.......fuh ..kami berdua tak makan nasi......terlupa nak makan.......bz sangat....asyik berjalan jo kejonya....'

hurmmmmmm sedap....sandwich yg sungguh sedap....

bersama dengan HB tersayang......I LOVE U 4EVER......

tak tahu la ..apasal la dia pandang aku mcm tu....geram kot...yelah tempat sejuk la katakan...hik hik hik...

bersama dgn rakan2 dr Penang ...yg baru saje sampai...

beratur panjang beb.......beli TEH BOH....hhehhehee..berhabis jugaklah kat sini nampaknya.....hehehhehee...

bergambar kenangan kat tepi ni ha........gerek seh....

sampai jumpa lagi ye....kami menuruni lereng2 bukit menuju ke apartment masing2....dah penat bebenor rasanya....

singgah beli sayur sikit...utk di masak meggie malam nanti...hehhehheee..makanan utama kami berdua...hehehee











Kali ni jom kita pi melawat ladang TEH BOH plak........hurmmmmm ni kira 1st time aku sampai ke sana la..huhuhu.......sebelum ni hanya beli dan minum TEH kat BHARAT TEH je.....tapi kat ladang teh boh ni lagi best........sejuk je.....


memang akan bawak anak2 dtg kat tempat ni.....mesti anak2 aku suka.....1 hari suntok aku dgn HB tak makan nasi......tak sedar....aku tak makan nasi..tapi kurusnya tak..hehhe..biasala hati senang kan....tapi tak sangka la jugak rupanya aku ni jadi perhatian gak ye.....sampaikan aku pakai baju yg senantiasa berkolar dan kepit rambut pun jadi bualan ...hehhehhee......lantak ko lah nak cakap apa pun...tak menjadi kudis pun kat aku......lagipun bukannya aku ambik duit mak bapak ko utk beli baju.....huhuhuhu......kalau dah tak suka atau bukan fan aku.....blah la..apa kehal nak menyibuk diri kat sini....hhehhee kesian ada jugak manusia SAIKO mcm ni dalam dunia ni....lupakan je....buang masa je layan manusia mcm ni.....


aku dah happy dgn anak2 dan suami terchenta aku sekarang ni.....


memang meriah sangat bila dah sampai kat ladang teh tu.....kami berkonvoi masuk ladang teh tu adala dalam 20 buah perdana....memang agak kalut la nak sampai atas tu...yelah jalan sempit.....nasib baiklah semuanya dr pemandu2 yg hebat......kalau tak memang berjam2 la nak sampai kat ladang teh tu.....


enjoy dan layan gambar jelah ye...

2 Comments:

Shifu67 said...

amboiii... sampai 5 siri citer cameron... buleh buat drama ni

masa aku kat ladang boh tu... baru je nak koya tengok gunung dgn mem besar... tiba2 anak aku kata... abah jom kelik, nak buat ghapo duk sini... aduhh, kacau daun sungguh.... hehehe

DatinDiaries said...

Shifu: hhehhehee..bolehla...kalau ada sape2 nok wak drama gak nya....ada lagi nih..hhehehe sambung selepas ini...
hhehe..tak sporting sungguh anak nih....nok koya jadi shah rukh khan pun tok leh..hhehe